(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018
Palvelujen voimakkaasti laajentuessa haemme myyntihenkisiä asiakasneuvojia (10 paikkaa) vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Tampereelle.

Tehtävät

Asiakasneuvojan työtehtäviin kuuluvat OPn henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myyntityö puhelimitse. Asiakasneuvojana vastaat pääasiassa sisään tuleviin puheluihin, mutta tarpeen tullen teet myös ulossoittoa. Neuvot asiakkaita päivittäisessä pankkiasioinnissa, kartoitat tarpeita, kehität asiakkuuksia sekä vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä puhelimessa ja sähköisissä kanavissa. Tehtävät sisältävät myös verkkoviesteihin vastaamista.

Tule työskentelemään innostavaan työilmapiiriin finanssimaailman eturiviin!

Odotamme sinulta

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Soveltuva kaupallinen koulutus, mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, paineensietokykyä sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Motivoidut tavoitteista ja koet myyntityön omaksesi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja pidät työskentelystä asiakkaiden parissa. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Myös englannin ja ruotsin kielen taidoista on sinulle etua.

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. OP Asiakaspalvelut antaa sinulle hyvät valmiudet pankkiasioiden neuvonta- ja myyntitehtäviin. Saat työssäsi jatkuvasti valmennusta ja tukea laadukkaiden asiakaskohtaamisten tekemiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen.

Työt alkavat 4.6.2018 kattavalla perehdytysjaksolla. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa vuodeksi. Työsopimuksen tuntimäärä vaihtelee joustavasti 20-37,5 h/vko. Työsuhteen alussa järjestetään neljän/viiden viikon perehdytys, jolloin edellytämme sitoutumista täyteen tuntimäärään (37,5h/vko). Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 7.50-22.05 väliselle ajalle, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedot
Haku päättyy: 27.5.2018 (hakuaikaa jatkettu)
Työ alkaa: 4.6.2018
Työsuhde: Vuoden määräaikainen
Työaika: 20-37,5h/vko. Työvuorot sijoittuvat tällä hetkellä arkipäiville klo 7.50-22.05 välille
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työpaikan osoite: Hervanta, Tampere
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27607&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.