(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin, vuokratyösuhteeseen, Kuopioon

Asiakasneuvojia

Tehtävät

Tehtäviin kuuluvat OP Ryhmän henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaslähtöinen asiakaspalvelu, aktiivinen uusien palveluiden myyntityö puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat tarpeet ja vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä puhelimessa sekä sähköisissä kanavissa.

Odotamme sinulta

Toivomme Sinulta kiinnostusta asiakaspalvelu- ja myyntityötä, sekä finanssialaa kohtaan. Olet oma-aloitteinen ja pidät asiakasrajapinnassa työskentelystä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Pystyt työskentelemään muuttuvassa toimintaympäristössä, olet innostunut digiajasta sekä uskallat ottaa vastuuta omasta tekemisestä ja kehittymisestä. ASENNE ratkaisee.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä. Työt alkavat 05.11.2018 ja vuoden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 4.11.2019 saakka, viikkotuntimäärällä 37,5h/vko tai 20/vko (lisätyö mahdollisuus). Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 8-22, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin. Mahdollisuus myös lauantaityöhön.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 21.10.2018.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28835&jc=1

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse: Anna-Kaisa Mustaparta puh. 0407694804 ja sähköpostitse opset.rekrytointi@op.fi

Tiedot

Haku päättyy: 21.10.2018. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian.
Työ alkaa: 05.11.2018
Työsuhde: määräaikainen vuokratyösuhde 4.11.2019 saakka
Työaika: 20h/vko tai 37,5h/vko
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28835&jc=1Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.


Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla kautta Suomen.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.