(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2018
Palvelujen voimakkaasti kasvaessa, haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin, Kuopioon

Asiakasneuvojia

Tehtävät

Tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myyntityö puhelimitse (in+out) sekä chat- ja verkkoviestien hoitamista. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat tarpeet ja vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä puhelimessa sekä sähköisissä kanavissa.

Odotamme sinulta

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle etua. ASENNE ratkaisee.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä. Työt alkavat 03.04.2018 ja määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 31.12.2018 saakka, viikkotuntimäärällä 20-37,5h/vko.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 28.3.2018 (haku avattu uudelleen).

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Malinen, 040 657 8078, opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi

Tiedot

Haku päättyy: 28.3.2018 (haku avattu uudelleen).
Työ alkaa: 03.04.2018
Työsuhde: määräaikainen vuokratyösuhde 31.12.2018 saakka
Työaika: 20-37,5h/vko
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työpaikan sijainti: Kuopio
Lisätietoja: Elina Malinen (yhteystiedot yllä)
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27269&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli yli 26 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.