(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Joensuuhun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Palvelut kasvavat ja kehittyvät voimakkaasti Joensuussa, haemme nyt asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Asiakasneuvojia


Tehtävät 


Tiimin tehtävänä on henkilöasiakkaiden pankkipalveluiden kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myynti monikanavaisesti. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat asiakkaan tarpeet ja tuotat asiakkaalle ylivertaista palvelukokemusta.


Millainen osaaja istuu joukkoomme? 


Olet kartuttanut kokemusta asiakaspalvelutyöstä


Työskentelyotteesi on tuloksellinen


Haluat työskennellä asiakkaiden kanssa


Vuorovaikutustaidot ovat vahvuutesi


Olet oppinut digiajan tietoteknisiä taitoja


Finanssiala kiinnostaa sinua


Odotamme erinomaista suomen kielen taitoa. Kielitaidosta on tehtävässä hyötyä, koska asiakkaita on mahdollisuus palvellaan myös ruotsiksi ja englanniksi. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Tarjoamme 


Tarjoamme sinulle työtehtävän, jossa pääset kasvattamaan omaa osaamistasi ja kasvamaan pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Työskentelet osana asiantuntevaa tiimiä, jotka tukevat kehittymistäsi. Korkeatasoiset työtilat sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla.


Hakuohjeet


Työt alkavat 12.11.2018 ja 12 kk määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Tuntimäärä työsopimuksella 20 h/vko, mahdollisuus työskennellä 37,5 h/vko. Mikäli sinulle tulee kysyttävää työskentelystä meillä, lisätietoja antaa Mari Räty puh. 040-682 2135, mari.raty@op.fi


Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 4.11.2018.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28887&jc=1


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.