(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin Ouluun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Haemme nyt vakituisia ja kokoaikaisia Asiakasneuvojia Oulun Urapolku-tiimiin.

Tehtävät

Tehtäviin kuuluu OP Ryhmän henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä asiakaspalvelu sekä aktiivinen uusien palveluiden myyntityö puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Tehtäviin kuuluu myös pankkipalveluihin liittyvät erilaiset Back Office – projektit. Tiimissä työskentely ei edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta. Perehdytämme Sinut työtehtävään laadukkaasti.


Odotamme sinulta

Odotamme Sinulta kiinnostusta asiakaspalvelu- ja myyntityötä, sekä finanssialaa kohtaan. Olet oma-aloitteinen ja pidät asiakasrajapinnassa työskentelystä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Pystyt työskentelemään tavoitteellisesti muuttuvassa toimintaympäristössä, olet innostunut digiajasta sekä uskallat ottaa vastuuta omasta tekemisestä ja kehittymisestä. Rakennat ja kehität kanssamme tiimiämme ja tapaa toimia. Asenne ratkaisee. 


Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä, sekä erinomaisen mahdollisuuden kehittyä pankkipalveluiden ammattilaiseksi. Tavoitteenamme on tehdä Sinusta tulevaisuuden osaaja ja rakentaa kanssasi urapolku OPn työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja toistaiseksi voimassa oleva vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa, viikkotuntimäärällä 37,5h/vko.


Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Käsittelemme vain hakuportaalin kautta tulleet hakemukset.

Tiedot


Haku päättyy: 8.2.2019
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 37,5h/vko
Työpaikan sijainti: Oulu
Hakulinkki:https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29488&jc=1 Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikoordinaattori Elina Malinen, puh. 040-6578 078 (parhaiten tavoitat arkisin klo 10-14) ja opset.rekrytointi@op.fi


Tervetuloa Opset infoon kuulemaan työpaikoistamme keskiviikkona 23.1.2019 klo 13:00 Oulun TE-palveluihin osoitteeseen Torikatu 34-40, 90100 Oulu


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.