(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia - Helsinki
Eniro Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019
Eniro Finland / Sentraali – onnistuneita asiakaskohtaamisia. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen - missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Tuotamme myös suomalaisten elämää helpottavia 0100100-hakupalveluita sekä yritysasiakkaille myyntiä edistäviä digitaalisia markkinointiratkaisuja. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia. Lisätietoa meistä: www.sentraali.fi ● www.0100100.fi ● www.enirogroup.com
Etsimme Eniro Finlandille uuteen perustettavaan tiimiin Kela-taksinvälityspalveluun useita koko- ja osa-aikaisia asiakasneuvojia vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä. Aloitus tehtävässä tapahtuu heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat

Asiakasneuvojana otat vastaan tilauksia pääasiassa puhelimitse ja viet tietoja järjestelmään. Työskentely tapahtuu itsenäisesti tiimissä, jossa on rento ja avoin ilmapiiri. Valmentajat ja esimiehet kannustavat ja auttavat sinua eteenpäin.  

Toivomme sinulta

  • Reipasta otetta työskentelyyn ja halua palvella asiakkaita ammattitaitoisesti myös kiireen ja paineen keskellä
  • Sinulla on mielellään jo aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta
  • Asiakkaita palvellaan suomeksi, lisäksi ruotsinkieliselle linjalle kaivataan uusia osaajia. Toivomme myös hyvää englanninkielen taitoa. 
  • Hakijoilta edellyttämme hyviä tietoteknisiä taitoja, joustavuutta ja yhteistyökykyä

Tarjoamme sinulle

Pääset osalliseksi rentoa sekä yhteisöllistä työilmapiiriä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Työtilamme Pitäjänmäellä ovat modernit ja valoisat. Tarjoamme kattavan palkallisen perehdytyksen työtehtäviisi ja mahdollisuuden kehittyä sisäisesti myös muihin tarjoamiimme asiakaspalvelutehtäviin. Käytössämme on lounas- ja virikeseteliedut. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin 7-18 välille, mutta sinulla on myös valmius ilta- ja yövuoroon tarvittaessa. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan konsultit Riikka Ristimäki, puh. 0400 270 886 ja Rami Laakso puh 050 560 4974. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.