(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Espanjaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Oletko ongelmanratkaisukeskeinen, uudet järjestelmät nopeasti oppiva asiakaspalvelija ja etsit työtä Espanjan aurinkorannikolta? Tuletko hyvälle tuulelle, kun tiedät, että puhelimen toisessa päässä on palveluun tyytyväinen, hymyilevä asiakas? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, meillä saattaa olla sinulle pitkäaikainen paikka avoinna tiimissämme!

Baronalla on Espanjan Fuengirolassa oma yli 250 hengen asiakaspalvelukeskus, josta käsin tuotamme yritysasiakkaidemme ydintoimintoja ulkoistettuna palveluna. Nyt etsimme joukkoomme uusia, joustavia huipputyyppejä tiimiin, jossa hoidetaan suomalaisten yritysten monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä. Töiden aloitus on mahdollista joustavasti, mutta viimeistään elokuun aikana.

Mitä asiakasneuvojamme tekevät?

Tiimissä hoidamme hyvin erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Riippuen tehtävästäsi pääset ratkomaan joko sähkön siirtoyhtiön laskutus- ja sopimusasioita tai vastaanottamaan ajanvarauspuheluita.

Etsimme joukkoomme ennen kaikkea joustavaa tiimipelaajaa! Toivoisimme löytävämme työkaverin, joka nauttii asiakkaiden auttamisesta ja haluaa tarjota heille parhaat mahdolliset ratkaisut. Toivomme, että sinulla on hyvät IT-taidot ja pystytkin nopeasti omaksumaan uusia järjestelmiä. Suurin osa tehtävistä hoidetaan suomen kielellä, mutta tiimimme kaipaa vahvistusta erityisesti ruotsin kielen osaajista. Näiden kahden kielen lisäksi palvelemme asiakkaita tarvittaessa myös englannin kielellä.

Koska puhelinasiakaspalvelussa on välillä ruuhkapiikkejä, paineensietokyky, reipas asenne ja joustavuus ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Työssä tarvitaan lisäksi hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä oma-aloitteisuutta.

Toivomme löytävämme henkilöt, jolta löytyy

• iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta

• oma-aloitteisuutta

• taitoa ja halua tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia

• paineensietokykyä kiireen keskellä

• nopeaa oppimiskykyä sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä

Asiakasneuvojan työ Espanjassa tarjoaa auringon ja rennon tiimin lisäksi haastavan ja mielenkiintoisen työnkuvan. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä paikalliseen tasoon nähden kannustavan palkkiomallin. Pääset lisäksi työskentelemään motivoituneessa ilmapiirissä, mahtavan työporukan ympäröimänä. Työaika määräytyy työtehtävän mukaan. Työvuorot sijoittuvat ma – pe 7 – 19, la 8 – 16 ja su 9 – 19 välille.

Miten tästä etenemme?

Mikäli edellä kuvatut työskentelymahdollisuudet ovat juuri sitä mitä etsit, ja haluat päästä osaksi huipputiimiämme, laitathan hakemuksesi tulemaan pikimmiten! Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 10-11 (Suomen aikaa), mutta voit olla rohkeasti yhteydessä arkisin muinakin aikoina. Rekrytoinnista vastaavan Jarita Laitisen tavoitat numerosta 050 339 5229