(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Baronalle Puolaan
Barona Katowice

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Oletko miettinyt muuttoa ulkomaille? Haaveiletko urasta ulkomailla vakaassa suomalaisessa yrityksessä? Kiinnostaako sinua kaunis kaupunki täynnä kulttuuria ja erilaisia aktiviteettejä? Jos nyökkäsit kolmesti, saatat olla tiimimme tuleva jäsen!

Me Baronalla, Katowicen palvelukeskuksessa Puolassa, toivomme nimittäin löytävämme tiimimme vahvistukseksi mahtavia ja ulospäinsuuntautuneita Asiakasneuvojia!

Ketä etsimme?

Tahdomme rohkeaan tiimiimme sinut, jolle asiakaspalvelu, -neuvonta ja puhelintyö ovat intohimo. Sinut, joka haluat laillamme tuottaa miellyttävän, laadukkaan ja kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen, jonka asiakas muistaa positiivisesti vielä pitkään. Juuri sinut, joka otat työn sen vaatimalla vakavuudella ja vastuullisuudella, mutta silmäkulmastasi löytyy pilkettä ja jolle huumori on tärkeä osa työkulttuuria!

Päätehtäväsi Asiakasneuvojana on ottaa vastaan asiakkailta tulevia yhteydenottoja ja selvittää, opastaa ja ratkaista heidän pulmiaan erilaisiin tilanteisiin ja tuotteisiin liittyen. Työnkuvasi ei sisällä myyntiä.

On tärkeää, että osaat työskennellä pelottomasti eri kanavissa, pääasiallisesti kuitenkin puhelimitse. Et tarvitse taustakoulutusta tai pitkää työkokemusta, eikä sinun tarvitse olla IT-nero. Asiakaspalvelukokemus taas voi olla eduksesi, muttei sekään ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet luotettava tiimipelaaja, jolla on vahva tahto ja kyky oppia uutta, hyvät kommunikointitaidot sekä aito halu auttaa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tukenasi on myös tiivis työyhteisö.

Työajat ja palkkaus

Työ on vakituinen ja kokoaikainen (40 h/vko) ja aloituspäivämäärä on joustavasti sovittavissa. Tarjoamme sinulle monipuolisia työaikoja: tällä hetkellä työskentelemme toimistoaikoihin, mutta osaamisen karttuessa ja palvelujen laajentuessa tarjolla on kolmivuorotyön mahdollisuudet. Meillä työskennellessäsi saat kilpailukykyisen palkan paikalliseen tasoon nähden sekä mahdollisuuden työskennellä myös etänä.

Miksi Baronalle Katowiceen?

Katowice on historiallisesti ollut niin teollisuuden- kuin taiteen keskus ja nykyisin kaupunki tunnetaankin Euroopan e-urheilun kehtona. Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon tekemistä ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Matkustaminen Puolan sisällä, sekä Krakovan kautta muualle Eurooppaan, on nopeaa ja edullista.

Meillä Katowicessa työyhteisö on tiivis ja vietämme myös vapaa-aikaa yhdessä. Otamme sinut ilolla vastaan rempseään työyhteisöömme ja tuemme uusia työntekijöitämme kaikin tavoin. Heittäydy rohkeasti mukaan huumorintajuiseen työyhteisöömme!

Meihin ja palvelukeskukseemme voit tutustua nettisivuillamme: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/ .

Löydät meidät myös Instagramista @baronakatowice.

Autamme urasi alkuun!

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen voimme auttaa sinua löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus asiakaspalvelutiimiimme! Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löytyessä. Lisätietoja saat rekrytointikonsultti Sakran Nuojualta numerosta 0505716584.