(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia back office -tehtäviin Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.


Haemme nyt OP Vähittäispankille asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin Tampereelle                                                                       


AsiakasneuvojiaTulet työskentelemään Back Office -tuotantoprosessien päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.


Sinulla on halu tuottaa asiakkaille erinomaista asiakaskokemusta ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen finanssialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksesi. Olet palvelu- ja tiimityöhenkinen sekä kykenet itsenäiseen- ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Työskentelysi on tarkkaa ja huolellista sekä omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja olet nopea oppiaan uusia järjestelmiä. Pidät erinomaista asiakaskokemusta tärkeänä ja haluat kehittyä kanssamme pankkialan ammattilaiseksi nopeasti kehittyvässä työympäristössä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän pankki- ja vakuutusalan maailmassa sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua onnistumaan tehtävässäsi. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.


Määräaikainen työsuhde solmitaan kuudeksi kuukaudeksi Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat marraskuun 2020 aikana ja työaika on arkisin ma-pe klo 7-18 välillä. Etsimme ensisijaisesti tekijöitä täysille työtunneille 37,5 h/vko.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan hakulinkin kautta. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten olethan nopea! Hakuaika päättyy 2.11.2020.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/asiakasneuvojia-tampereelle-11/


Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle, ja vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Tuemme asiakkaamme OP:n menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita eri liiketoimintojen tueksi. Seisomme OP:n rinnalla niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla – tukena ja turvana.


Opsetilla työskentelee jo 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.​


Opsetin toimipisteet sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.​


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. ​