(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia asiakaspalveluun
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Sanoma Asiakaspalvelu palvelee Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien, aikakauslehtien sekä Nelonen Median Ruutu-palvelun kuluttaja-asiakkaita kaikissa tilaamiseen ja palvelujen käyttöön liittyvissä asioissa. Asiakaskohtaamisia meille kertyy lähes miljoona vuodessa - puhelimessa sekä sähköisissä palvelu- ja myyntikanavissa.

Haemme asiantuntevaan joukkoomme uusiksi työkavereiksemme innostuneita asiakaspalvelun ammattilaisia vakituisiin ja  määräaikaisiin työsuhteisiin. Määräaikaiset työsuhteet jatkuvat 31.5.2020 saakka. Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti asiakaspalvelua kuluttaja-asiakkaille sähköisissä kanavissa ja puhelimitse. Hoidat esimerkiksi tilauksiin, muutoksiin, jakeluun, laskutukseen sekä digitaalisiin palveluihin liittyviä yhteydenottoja ammattitaidolla ja myynnillisellä otteella.

Haemme joukkoomme henkilöä, joka viihtyy asiakaspalvelutyössä ja jolla on aito halu tehdä asiakaspalvelu- ja myyntityötä. Olet tehokas, hyvä tiimipelaaja, ymmärrät hyvän ja laadukkaan asiakaspalvelun arvon ja sinulla on vahva myynnillinen ote. Hallitset asiakaspalvelun sähköisissä kanavissa ja kirjoitat sujuvasti ja nopeasti, myös puhelin on sinulle mieluinen työväline. Sinulla on hyvät IT-taidot ja opit helposti uusia asioita ja järjestelmiä. Toivomme mielellään aikaisempaa kokemusta mm. sähköisten palautteiden käsittelystä ja chat -palvelun hoitamisesta. Omaat positiivisen asenteen työhön ja hoidat stressitilanteetkin hymyillen. Kestät hyvin kiireisen työn tuomat paineet.

Sanoma Asiakaspalvelussa teet työtä tunnettujen ja arvostettujen tuotteiden parissa. Saat koulutuksen ja jatkuvan tuen onnistumiseen. Teemme vuorotyötä aukioloaikojemme puitteissa, vuoroja on myös viikonloppuisin. Toimimme Sanomalassa Vantaalla, erityisesti asiakaspalvelutyöhön suunnitelluissa tiloissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 20.10.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa digipalvelupäällikkö Sanna Juottonen (numerossa 050 4325 277 tai) osoitteessa sanna.juottonen@sanoma.com.