(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia asiakaspalveluun
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Sanoma Asiakaspalvelu palvelee Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien, aikakauslehtien sekä Nelonen Median Ruutu.fi kuluttaja-asiakkaita kaikissa tilaamiseen ja palvelujen käyttöön liittyvissä asioissa. Asiakaskohtaamisia meille kertyy lähes miljoona vuodessa - puhelimessa sekä sähköisissä palvelu- ja myyntikanavissa.

Haemme asiantuntevaan joukkoomme uusiksi työkavereiksemme innostuneita asiakaspalvelun ammattilaisia määräaikaisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin. Määräaikaiset työsuhteet jatkuvat 30.9.2019 saakka.

Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti asiakaspalvelua kuluttaja-asiakkaille sähköisissä kanavissa ja puhelimitse. Hoidat esimerkiksi tilauksiin, muutoksiin, jakeluun, laskutukseen sekä digitaalisiin palveluihin liittyviä yhteydenottoja ammattitaidolla ja myynnillisellä otteella.

Haemme joukkoomme henkilöä, joka viihtyy asiakaspalvelutyössä ja jolla on aito halu tehdä asiakaspalvelu- ja myyntityötä. Olet tehokas, hyvä tiimipelaaja, ymmärrät hyvän ja laadukkaan asiakaspalvelun arvon ja sinulla on vahva myynnillinen ote. Hallitset asiakaspalvelun sähköisissä kanavissa ja kirjoitat sujuvasti ja nopeasti, myös puhelin on sinulle mieluinen työväline. Sinulla on hyvät IT-taidot ja opit helposti uusia asioita ja järjestelmiä. Toivomme mielellään aikaisempaa kokemusta mm. sähköisten palautteiden käsittelystä ja chat -palvelun hoitamisesta. Omaat positiivisen asenteen työhön ja hoidat stressitilanteetkin hymyillen. Kestät hyvin kiireisen työn tuomat paineet.

Sanoma Asiakaspalvelussa teet työtä tunnettujen ja arvostettujen tuotteiden parissa. Saat koulutuksen ja jatkuvan tuen onnistumiseen. Teemme vuorotyötä aukioloaikojemme puitteissa, vuoroja on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimimme Sanomalassa Vantaalla, erityisesti asiakaspalvelutyöhön suunnitelluissa tiloissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 15.2.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan mahdollisimman pian. Lisätietoja: Keskiviikkona 6.2. klo 8-10 ja maanantaina 11.2. klo 13-15 valmennuspäällikkö Tarja Patovalta puh.  040 5811217 ja palvelupäällikkö Anne Laineelta  puh. 0400 581197.