(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja/back office -henkilö Helsinkiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Toimenkuva
Haemme nyt optisen alan asiakkaallemme lisävahvistusta asiakaspalvelu- ja back office tiimiin Helsingin Herttoniemeen!

Työtehtävät sisältävät mm. puhelintilausten vastaanottamista, tuoteneuvontaa sekä erilaisia asiakaspalvelun ja tilausjärjestelmän tukitoimintoja.

Tässä työssä tarvitset tarkkuutta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Haemme tehtävään positiivista tiimityöskentelijää, joka hoitaa oman tonttinsa. Mikäli et pelkää haastavampiakaan asiakastilanteita ja olet valmis heittäytymään rohkeasti uusiin haasteisiin, tehtävä saattaa olla sinulle sopiva!
Odotamme sinulta
Työssä suoriutuminen edellyttää Office-ohjelmien hyvää osaamista (mm. word ja excel) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Halukkuus palvella ruotsin kielellä katsotaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista. Aito innostus ja motivaatio tehtävää kohtaan ovat avainasemassa.
Muut tiedot
Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen 31.8.2019 saakka, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Työaika sijoittuu ma-pe klo 8.00-17.00 välille.

Mikäli voisit olla sopiva tähän tehtävään, käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja hae tehtävää. Muistathan lisätä hakemuksen mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Lisätiedot tehtävästä: HR-koordinaattori Niina Blom p. 040 307 5107 tai niina.blom@vmp.fi
Kesto
31.8.2019
Lisätietoja
Niina Blom, Niina.Blom@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.10.2018 mennessä.