Asiakasneuvoja
Kainuun Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Haemme nyt Kainuun Osuuspankkiin asiakasneuvojaa kassapalveluihin vakinaiseen osa-aikaiseen tehtävään. 

 

Asiakasneuvoja, OP Kainuu

 

Tehtävässä tapaat paljon asiakkaita, hoidat ja ratkaiset heidän päivittäisiä raha-asioita, joihin sisältyvät muun muassa käteisnostot ja -talletukset sekä laskujen maksaminen. Lisäksi opastat asiakkaita digitaalisten palveluiden käytössä ja ohjaat heitä eteenpäin pankin muille asiantuntijoille. Työpisteesi on ensisijaisesti Kajaanin konttorissa, mutta tarvittaessa sinulla tulee olla valmius työskennellä myös Sotkamon konttorissa. Tehtävä ei kuitenkaan edellytä oman auton käyttöä. Työaika on arkipäivisin klo 9 - 14.


Mitä odotamme sinulta 
Sinulla on erinomaiset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme aiempaa kokemusta esimerkiksi kaupan alalta, mutta ennen kaikkea etsimme joukkuepelaajaa, joka ottaa vastuun omasta tekemisestään ja nauttii itsenäisestä roolistaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja kiinnostunut oppimaan uutta. 


Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja palkitsevan tehtävän. Pääset mukaan aktiiviseen ja mukavaan työyhteisöömme sekä luomaan kanssamme finanssialan parasta asiakaskokemusta. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja toimintamme keskiössä on yhdessä ohjautuva tiimi. Saat joukkueemme tuen sekä itsenäisen roolin. Luonnollisesti pääset osaksi pankkimme ja OP Ryhmän erinomaisia työsuhde-etuja. 


Miten tästä eteenpäin? 

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Minna Karjalainen, puh 050 462 5129. 

 

Haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 16.1.2022 osoitteessa op-careers.fi. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

 

Finanssialan luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 


OP Kainuun pankkiliiketoiminta on yli 1,57 mrd. euroa ja luomme 40 000 asiakkaallemme ja koko toimialueellemme menestystä noin 50 ammattilaisen voimin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547533
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kajaani, Sotkamo