Asiakasneuvoja
Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Asiakasneuvojia, Lohja, Nummela, Karkkila

Etsimme myyntihenkisiä asiakasneuvojia asiakaspalvelutiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasneuvojana työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä. Tunnet sisäistä paloa ja intohimoa myyntiyöhön sekä tavoitteelliseen tuloksen tekoon. Aikaisempi kokemus rahaliikenteestä katsotaan eduksi. Osaat luontevasti luoda asiakkaille oikeita päivittäisasioinnin ratkaisuja mm. tili-, kortti -ja verkkopankkipalveluihin liittyen, niin kasvotusten kuin verkkoneuvottelussakin. Ymmärrät kumppaniyhteistyön sekä kokonaisvaltaisen palvelun merkityksen. Luot yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa parhaita asiakaskokemuksia. Sinulla on valmius liikkua ja työskennellä Lohjan, Nummelan ja Karkkilan toimipisteissämme. Kyseessä on noin vuoden mittainen kestävä määräaikaisuus.

Odotamme sinulta

  • kiinnostusta pankki- ja finanssialasta
  • kykyä ja intoa uuden oppimiseen
  • kykyä itsenäiseen tiedon hakuun
  • muutoskyvykkyyttä
  • tavoitteellista työotetta
  • vahvaa myynnillistä asennetta ja motivaatiota
  • digitaalisten palveluiden ja järjestelmien osaamista
  • soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi, merkonomi

Tarjoamme sinulle, mielenkiintoisen ja monipuolisen asiakaspalvelutiimin työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus osoittaa olevasi kykenevä kehittymään urapolullasi asiakasneuvojasta rahoituksen asiantuntijaksi. Tarjoamme kilpailukykyiset henkilökuntaedut ja kauppaan kuuluu lisäksi loistava työyhteisö sekä mahtavat työkaverit. Tunnistitko itsesi?

Tahdotko mukaan? Hae meille täyttämällä hakulomake viimeistään 6.12.2021. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpäällikkö Katja Murfitt-Wrather, puh. 050 326 8870 23.11.2021 alkaen ma-pe klo 10.00-15.00.

Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 asiantuntijaa ympäri Suomen. Tehtävänämme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tutustu Säästöpankkiin työpaikkana: www.saastopankki.fi/rekrytointi

Rekisteriseloste

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot