Asiakasneuvoja
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

 

Onko asiakkaan auttaminen ja ratkaisujen etsiminen lähellä sydäntäsi? Haluaisitko työskennellä asiakaspalvelun parissa vastuullisella työnantajalla, joka tarjoaa sinulle monipuolisia työtehtäviä ja tukee kehittymistä urallasi?

 

Nyt on hieno mahdollisuus hakea mielenkiintoiseen tehtävään, sillä tiimimme ja toimintamme kasvaessa kaipaamme uusia asiakaspalveluhenkisiä työkavereita joukkoomme! Etsimmme vahvan kielitaidon omaavia Asiakasneuvojia Vaasan Contact Centeriin puhelinpalvelu- ja selvittelytehtäviin. Tarjolla on useampi vakituinen ja määräaikainen tehtävä.

 

Asiakasneuvoja, Henkilöasiakkaiden operaatiot Vaasa

 

Roolissasi pääset työskentelemään osaksi moniosaavaa ja itseohjautuvaa tiimiä annettujen raamien puitteissa. Työsi pitää sisällään asiakaspalvelua pääsääntöisesti puhelimitse. Tapaamme asiakkaitamme myös chatin ja verkkoviestien välityksellä, joten pääset kehittymään monen eri kanavan asiantuntijaksi. Tehtävässä tärkein tekemistä ohjaava periaate on täyttää ”Kerralla kuntoon” -asiakaslupauksemme.

 

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa, ja ensimmäisen puolen vuoden aikana tavoittelemme seuraavia kehitysaskelia

 

• eri kanavissa tehtävän asiakaspalvelun sisällön kokonaisuuden ja asiakasrajapinnan ymmärtäminen,

• pankin tehtäväkokonaisuuden hahmottaminen eri asiakaspalvelutilanteissa,

• työn priorisointi ja joustava suorittaminen aikataulussa pysyen sekä

• asiantuntemuksen ja rohkeuden kartuttaminen asiakkaiden ohjaamiseen haastavissakin tilanteissa.

 

Kiinnostuitko? Tutustu millaista on työskennellä OP Ryhmässä asiakasneuvojana

 

Mitä odotamme sinulta 

 

Löytyykö sinulta kyky oppia uutta nopeasti ja hahmottaa kokonaisuuksia monipuolisesti? Oletko motivoitunut työskentelemään dynaamisessa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä? Haaveiletko itsenäisestä työstä, jossa voit kartuttaa vahvan asiantuntijuuden? Siinä tapauksessa saatat olla oikea ehdokas tehtävään. Ennen kaikkea kuitenkin ratkaisevaa on oikea asenne!

 

Korostamme valintakriteereissä
 

• joustavaa, itsenäistä ja oma-aloitteista lähestymistapaa,

• periksiantamatonta otetta,

• tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen),

• hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja,

• digiajan teknisiä taitoja sekä innostusta digiajan tuomiin mahdollisuuksiin sekä

• halua olla paras ylivertaisen palvelukokemuksen tuottajana

 

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä ruotsin kielen taitoa äidinkielen tasolla sekä hyvää englannin kielen taitoa.

 

Etsimme tiimiimme innokkaita ja asiakaslähtöisiä tekijöitä

 

Haluamme tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia ja ylläpitää siten pitkäaikaisia asiakassuhteitamme. Sinä olet asiakasneuvojana tärkeässä roolissa, jotta saavutamme yhdessä toimialan parhaan asiakaskokemuksen. Ennen kaikkea meillä ratkaisee oikea asenteesi ja sinun kykysi omaksua uutta ja kokeilla rohkeasti erilaisia toimintatapoja. Tehtävä on ajoittain hektinen mutta silloinkaan et pysähdy, vaan saat asioita aikaiseksi sovitussa aikataulussa.

 

Tässä tehtävässä työtehtävät ja toimeksiannot eivät aina ole yksiselitteisiä, joten kuuntelemisen ja soveltamisen taidoista sekä oma-aloitteisuudesta on erityisesti hyötyä onnistumisen kannalta. Kokemus monikanavaisesta asiakaspalvelusta ja tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus tukevat tehtävässä menestymistäsi. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja vahvat vuorovaikutustaidot. Sekä suullinen ja kirjallinen viestintäsi on sujuvaa.

 

Tunnistatko itsesi?

 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Lisäksi tarjoamme modernit työvälineet sekä laajat työsuhde-edut. Henkilökuntaetuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle. 

 

Työskentelemme joustavasti niin etänä kuin toimistolla. Tehtävä alkaa kattavalla perehdytyksellä marraskuun aikana. Tarjolla on useampi avoin tehtävä, joista osa on vakituisia ja osa noin vuoden määräaikaisia paikkoja.

 

Vakituisessa työsuhteessa odotamme, että voit työskennellä kokoaikaisesti. Määräaikainen tehtävä sopii esimerkiksi henkilölle, joka etsii joustavuutta elämäntilanteeseen, sillä voit sopimuksen mukaan työskennellä viikoittain 20-38 tuntia vaihtelevan työajan sopimuksen mukaisesti. Kerrothan hakemuksessasi kumpi on sinulle elämäntilanteeseesi sopivampi. 

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Malin Aura, malin.aura(at)op.fi

 

Hae tehtävää 18.10.2021 mennessä. Älä kuitenkaan jätä hakemista viime hetkille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

 

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509195
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa