Asiakasneuvoja
Pohjois-Savon Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Työharjoitteluun hakeminen OP Pohjois-Savoon

 

OP Pohjois-Savo on OP Ryhmään kuuluva kannattava ja vakavarainen osuuspankki, joka toimii Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa, Nilsiässä, Leppävirralla ja Suonenjoella. Asiakkaitamme palvelee yhteensä 170 asiantuntijaa. 

 

Työharjoittelun kautta sinulle avautuu mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä finanssialalta. OP Pohjois-Savo tarjoaa sinulle monipuolisia mahdollisuuksia toteuttaa oppimaasi käytännössä työharjoittelun kautta. Lisäksi pääset tutustumaan OP Pohjois-Savoon erinomaisena tulevaisuuden työpaikkana.

 

Toivomme joukkoomme lisää iloisia, vastuuntuntoisia, ulospäin suuntautuneita, myyntihenkisiä ja positiivisen asenteen omaavia tulevaisuuden tähtiä.

 

Työharjoittelijan pääasiallisena tehtävänä on päivittäispalveluihin liittyvä asiakaspalvelu ja asiakkaiden opastaminen. Tehtävässä kohdataan asiakkaita ajanvarauksella, kassapalveluissa sekä Kuinka voin auttaa -palvelussa.

 

Kiinnostuitko opiskeluun liittyvästä työharjoittelupaikasta? 
-    työharjoittelijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt
-    työharjoittelu sopii erinomaisesti liiketalouden opiskelijoille, erityisesti myyntiin suuntautuville ja viimeisen vuoden opiskelijoille
-    työharjoittelu alkaa marras-joulukuussa 2021
-    työharjoittelun kesto on 3-5 kk
-    puolet työharjoittelusta on palkatonta ja puolesta maksetaan rahoitusalan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

 

Lisätietoja työharjoittelusta antaa henkilöstöjohtaja Tuula Irmeli Kurki puh. 050 339 4431, sähköposti: tuulairmeli.kurki@op.fi. 

 

Opiskeluun liittyviin työharjoittelupaikkoihin hakeminen tapahtuu lähettämällä avoin hakemus HR-asiantuntija Jaana Matilaiselle, sähköposti: jaana.matilainen@op.fi. Pyydän sinua lähettämään hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 17.10.2021.

 

Työharjoittelupaikkoja on avoinna Kuopiossa 2-3. Mainitse hakemuksessasi onko sinulla ajokortti ja/tai oma auto käytössäsi. Kerro mikä on aikaisin ajankohta, jolloin voit aloittaa työharjoittelusi ja kuinka pitkään harjoittelujaksosi kestää. Huomioi, että harjoittelu voi alussa olla osa-aikainen eli mikäli sinulla on läsnäolopäiviä koululla, saat niitä varten vapaata.

 

Olemme sinuun yhteydessä viimeistään 29.10.2021, mikäli meillä on tarjota sinulle sopiva työharjoittelupaikka.

 

Tuula Irmeli Kurki
henkilöstöjohtaja
OP Pohjois-Savo
Kuopion konttori
Puijonkatu 25 B, 70100 Kuopio
Puhelin 050 339 4431, sähköposti: tuulairmeli.kurki@op.fi


Seuraa OP Pohjois-Savoa myös Facebookissa @OP.pohjoissavo


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506261
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Harjoittelu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio
  • Lisätietoja antaa: Tuula Irmeli Kurki, puh. 050 339 4431, sähköposti: tuulairmeli.kurki@op.fi