Asiakasneuvoja
Lindström Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Oletko positiivinen asiakaspalvelija, joka nauttii ihmisten parissa työskentelystä? Sopiiko sinulle parhaiten joustava osa-aikatyö, jossa pääset ratkomaan erilaisia asiakaspalvelutilanteita?

Etsimme nyt asiakkaallemme Lindströmille kahta asiakasneuvojaa kiireavuksi Vantaan asiakaspalvelukeskukseen. Työtunteja on tarjolla joustavasti vaihdellen 0-37,5 tuntia/viikko välillä ja työajat sijoittuvat arkipäiviin klo 7.30–17.00 välille. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan Lindströmin kanssa. Työt alkavat 1.10. kattavalla perehdytyksellä, joten haethan tehtävään jo tänään!

Mitä työnkuvaan kuuluu?

Asiakasneuvojan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääset haastamaan itseäsi. Vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin eri kanavissa (pääasiassa puhelin, sähköposti ja chat) ja hoidat tilanteet positiivisella asiakaspalveluasenteella. Tehtävässä esität rohkeasti erilaisia ratkaisuehdotuksia eri palvelutilanteissa aina asiakaslähtöisesti. Asiakaspalautteiden käsittely ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen kuuluvat myös työnkuvaasi.

Mitä toivomme valittavalta henkilöltä?

Toivomme, että sinulta löytyy runsaasti intoa asiakaspalvelutyöhön ja täten haluat olla tuottamassa erinomaisia asiakaskohtaamisia. On hienoa, mikäli sinulta löytyy jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä, mutta tärkeintä on oma asenteesi ja motivaatio. Hakijan eduksi katsomme kuitenkin aikaisemman puhelintyökokemuksen.

Tehtävässä menestyminen vaatii henkilöltä hyvää tietoteknistä osaamista sekä rohkeutta lähteä etsimään tietoa eri tietolähteistä. Muuten etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, ongelmanratkaisukeskeinen ja innostuva henkilö, joka nauttii erilaisista asiakastilanteista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle joustavan pitkäaikaisen työn arvostetulla työnantajalla. Lisäksi tarjoamme kattavan 3 viikon kokopäiväisen perehdytyksen työsuhteen alussa, jotta sinun on helppo työskennellä osana Lindströmin asiantuntevaa asiakaspalvelutiimiä. Näiden lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä etätyömahdollisuuden.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500121
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0505166780
  • Sijainti: Vantaa