Asiakasneuvoja
Pohjois-Savon Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Haemme OP Pohjois-Savoon Kuinka voin auttaa -yksikköön Varkauteen

Asiakasneuvojaa

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka ja tehtävän vaativuusluokka on 4.1.

Ensisijainen työskentelykonttori on Varkaus ja tehtävään voi kuulua myös työskentelyä muilla konttoreilla. Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti konttorilla. Mikäli tehtävässä on mahdollista työskennellä etänä, menetellään OP Pohjois-Savon etätyötä koskevien linjausten mukaisesti.

Asiakasneuvojan tehtävät sijoittuvat pankin Kuinka voin auttaa -yksikköön, jossa kohdataan asiakkaita monikanavaisesti kasvokkain, verkon kautta sekä puhelimitse. 

Yksikön tehtävänä on monipuolinen asiakaspalvelu, kassapalveluiden hoito sekä tuloksellinen myynti niin asiakaskohtaamisissa konttorilla kuin taustalla tapahtuvissa tehtävissä. Tehtävässään asiakasneuvoja tunnistaa palveluiden myyntipotentiaalin sekä opastaa ja tukee asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käyttöön.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän päivittäispalveluiden parissa, joka tarjoaa mahdollisuuden laaja-alaiseen itsesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä.

Tunnistatko tästä itsesi?
Olet juuri hakemamme henkilö, mikäli sinulla on
•    kyky ja halu ratkaista asiakkaan asia parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan kokonaistilanne huomioiden
•    oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
•    yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, joilla hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi ja teet töitä osana yksikköä
•    kykyä sopeutua muuttuvaan ympäristöön ja taitoa innostaa asiakkaita digitaaliseen asiointiin
•    motivaatio henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseen

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään perjantaina 30.7.2021 OP:n Urasivuston kautta (www.op-careers.fi). Haethan tehtävää nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot