Asiakasneuvoja
OP Vähittäisasiakkaat Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2021

Onko asiakkaan auttaminen ja ratkaisujen etsiminen lähellä sydäntäsi? Haluaisitko työskennellä asiakaspalvelun parissa vastuullisella työnantajalla, joka tarjoaa sinulle monipuolisia työtehtäviä ja tukee kehittymistä urallasi? 


Haemme nyt Vähittäispankkiliiketoiminnan Pk-yritysasiakkaiden operaatioihin innokkaita ja asiakaspalveluhenkisiä asiakasneuvojia Tampereelle vakituisiin työsuhteisiin. 


Asiakasneuvoja 


Roolissasi pääset työskentelemään osaksi moniosaavaa ja itseohjautuvaa tiimiä annettujen raamien puitteissa. Työsi pitää sisällään yritysasiakkaiden asiakaspalvelua puhelimitse. Kokemuksen karttuessa tapaamme asiakkaitamme myös chatin ja verkkoviestien välityksellä. Tehtävässä tärkein tekemistä ohjaava periaate on täyttää ”Kerralla kuntoon” -asiakaslupauksemme. 


Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa, ja ensimmäisen puolen vuoden aikana tavoittelemme seuraavia kehitysaskelia 


• eri kanavissa tehtävän asiakaspalvelun sisällön kokonaisuuden ja asiakasrajapinnan ymmärtäminen,
• pankin tehtäväkokonaisuuden hahmottaminen eri asiakaspalvelutilanteissa,
• työn priorisointi ja joustava suorittaminen aikataulussa pysyen sekä
• asiantuntemuksen ja rohkeuden kartuttaminen asiakkaiden ohjaamiseen haastavissakin tilanteissa

 

Etsimme tiimiimme innokkaita ja asiakaslähtöisiä tekijöitä 


Haluamme tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia ja ylläpitää siten pitkäaikaisia asiakassuhteitamme. Sinä olet asiakasneuvojana tärkeässä roolissa, jotta saavutamme yhdessä toimialan parhaan asiakaskokemuksen. Ennen kaikkea meillä ratkaisee oikea asenteesi ja sinun kykysi omaksua uutta ja kokeilla rohkeasti erilaisia toimintatapoja. Tehtävä on ajoittain hektinen mutta silloinkaan et pysähdy, vaan saat asioita aikaiseksi sovitussa aikataulussa. 


Tässä tehtävässä työtehtävät ja toimeksiannot eivät aina ole yksiselitteisiä, joten kuuntelemisen ja soveltamisen taidoista sekä oma-aloitteisuudesta on erityisesti hyötyä onnistumisen kannalta. Kokemus monikanavaisesta asiakaspalvelusta ja tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus tukevat tehtävässä menestymistäsi. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja vahvat vuorovaikutustaidot. Sekä suullinen ja kirjallinen viestintäsi on sujuvaa. Roolissasi pääset hyödyntämään ja ylläpitämään kielitaitoasi, sillä me palvelemme asiakkaitamme myös englannin ja ruotsin kielellä. 


Kiinnostuitko? Tutustu millaista on työskennellä OP Ryhmässä asiakasneuvojana


Muutama sana meistä   


Sinua odottaa energinen ja asiantunteva tiimi – töitä tehdään yhteisen tavoitteen eteen tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Meille on myös tärkeää, että jokainen voi kehittyä työssään ja tässä sinua tukevat kollegasi sekä esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin.  


Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.  

 

Miten tästä eteenpäin? 


Tehtävä alkaa kattavalla perehdytyksellä. Tarjolla on useampi vakituinen tehtävä. Tehtävä on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat arkipäiviin klo 8-17 välille. 

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Operations Lead Anna Seppänen kertoo mielellään lisää (puh. 0505262822) 8.7. klo 13-14.

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävään viipymättä, viimeistään 2.8.2021.

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.   


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot