Asiakasneuvoja
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Nautitko myyntityöstä? Tahdotko merkityksellisen ja tavoitteellisen työn, jossa saat olla mukana tuottamassa erinomaisia asiakaskokemuksia? Mikäli kyllä, meillä saattaisi olla tehtävä juuri sinulle! 

 

Etsimme nyt Kuopioon Pohjola Vakuutuksen Henkilöasiakkaiden asiakaspalvelutiimiin vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin useita uusia 

 

Asiakasneuvojia 

 

Asiakasneuvojana tuotat erinomaista asiakaspalvelua laadukkaalla ja ketterällä ongelmanratkaisulla sekä tavoitteellisella myyntityöllä. Hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia, autat asiakkaitamme kokonaisturvan kartoituksessa sekä hyödynnät monipuolisesti asiakaspalvelun eri kanavia. Vastaat asiakkailta tuleviin yhteydenottoihin ja pyrit löytämään heille parhaat ratkaisut vakuutusasioihin liittyvissä kysymyksissä.  

   

Työaikasi sijoittuu arkisin klo 8-19 välille, perustuen palveluaikoihimme. Työ on kokoaikainen ja sopimus vakituinen. Työ alkaa elokuun alussa kattavalla perehdytysjaksolla, jonka toteutamme tilanteen mukaan joustavasti joko etänä ja/tai toimistolla pienryhmissä.  

 

Muutama sana meistä   

Asiakasrajapinnassa työskentelevät osaajamme ovat koko OP Ryhmän toiminnan kannalta tärkeässä ja merkityksellisessä roolissa. He ovat usein ensimmäinen kontakti, kun asiakkaamme tarvitsevat neuvoa. Asiakasneuvojamme kohtaavat asiakkaitamme eri kanavissa, olemme siellä missä asiakkaammekin. Tuleva tiimisi on asiantunteva, monipuolinen ja yhteisiin tavoitteisiin määrätietoisesti pyrkivä. Vaikka tehtävässä tärkeää onkin itsenäisyys ja oma-aloitteisuus, meillä et kuitenkaan jää yksin. Ympärillä ovat mukavat työkaverit ja tiimin tuki.  

 

Katso vielä videolta, miten tulevat kollegasi kuvailevat asiakasneuvojan työtä: Yhdessä tekemällä tuloksiin!

 

Mitä me tarjoamme sinulle?   

Meillä pääset osaksi asiantuntevaa porukkaa, jossa vallitsee yhdessä tekemisen kulttuuri. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja arvostamme hyvinvointiasi. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja tuemme koulutushalukkuuttasi. Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Oppiminen ja yhdessä onnistuminen ovat keskeisiä menestystekijöitämme. Tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja toimitilat, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vakuutusalalla sekä kilpailukykyisen palkitsemismallin ja työsuhde-edut. Palkkauksessa noudatamme vakuutusalan työehtosopimusta.     

 

Millaisia tekijöitä etsimme?   

Meillä pärjää aktiivisella ja tavoitteellisella työotteella sekä aidolla halukkuudella löytää paras kokonaisratkaisu asiakkaillemme kerralla kuntoon -periaatteen mukaisesti. Mikäli suhtaudut rohkeasti kaikenlaisiin asiakaskohtaamisiin ja koet asiakas- ja ratkaisukeskeisen myyntityön omaksesi, tämä tehtävä on sinua varten. Uskomme, että hyvin toimiva ja iloinen työympäristö näkyy myös asiakkaiden suuntaan, joten etsimme erityisesti positiivisia tiimipelaajia!  

   

Tehtävässä menestymisessä auttavat hyvä tilannetaju, asiakkaan aito kuunteleminen sekä itsenäinen työote ja oma-aloitteinen asenne. Kokemus vakuutus- tai pankkipalveluiden asiakaspalvelusta ja/tai myynnistä katsotaan toki eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Meille voit työllistyä vaikkei sinulla olisikaan aiempaa pankki- ja finanssialan kokemusta, sillä koulutamme sinut tehtävääsi.  

   

Kielitaidon osalta edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tämän lisäksi palvelemme asiakkaitamme myös englannin ja ruotsin kielellä, joten muu kielitaito katsotaan eduksesi.   

Lisätiedot ja hakuohjeet    

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin tutustutaan lisää! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2021. Haemme useampaa uuttaa kollegaa ja aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, voit olla yhteydessä Operations Leadeihin, jotka kertovat mielellään lisää tehtävästä. Heidät tavoitat seuraavina aikoina puhelimitse:  

Tanja Sutinen, puh. 040 182 1173, 29-30.6. klo: 8.30-11.30 sekä 1.-2.7. klo: 13-15. 

Saara Ohtonen, puh. 045 163 0035,  7.-8.7. klo. 8.30–11. 

   

Haussa jatkoon etenevät kutsumme haastatteluun. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu vastaamalla videohaastattelukysymyksiimme, joihin lähetämme kutsun sähköpostiisi.  

   

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot, yritysyhteydet, vakuutussääntelyn edellyttämä hyvämaineisuus sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.  

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot