Asiakasneuvoja
Aller Media Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Haemme iloiseen, ammattimaiseen ja superihanaan joukkoomme kokoaikaista ja myyntihenkistä asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiakaspalvelumme huolehtii viikkolehtiemme Seiskan ja Katson asiakkaista. Valikoimaamme kuuluu lisäksi VitaFresh-vitamiiniperheen tuotteet.

Pieni ja tiivis asiakaspalvelumme mahdollistaa monipuoliset työtehtävät ja antoisan yhteistyön suoraan kuluttajaliiketoiminnan ja toimitusten kanssa. Asiakaspalvelumme sydän on mahtavat työkaverit, ja vaihtuvuus tiimissä on harvinaista. Tiimissä kukkii myös huumori, ja arkea piristetään leikkimielisillä kisoilla ja pienillä palkitsemisilla.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu asiakkaistamme huolehtiminen puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin ja Facebookin välityksellä. Asiakaskontaktien lisäksi pääset myös tekemään erilaisia tilausten käsittelyyn liittyviä toimistotöitä ja vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Työskentelemme modernisti ja ketterästi ja huolehdimme asiakkaista suurella sydämellä.

Asiakas on sinulle tärkein - hymysi kuuluu äänessäsi ja välittyy viesteissäsi. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomen kieltä sekä hallitset tavan keskustella chatissä ja Facebookissa. Sosiaalinen media on sinulle arkipäivää. Itsenäinen asiakaspalvelutyö puhelimessa sekä vahva myynnillisyys ovat sinulle jo ennestään tuttuja. Olet näppärä tietokoneen käyttäjä ja otat nopeasti haltuun uudet järjestelmät. Laskutuksen ja maksujen käsittelyn hallitseminen on tässä työssä eduksi. Sinulla on myös paineensietokykyä, sillä työ on välillä hektistä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön Helsingin Sörnäisissä mediatalon mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Työaika on arkisin n. 8.30-16.30. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä töitä osittain myös etänä.

Allerilaisena nautit hyvistä henkilöstöeduista. Etuihimme kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, lounasetu, virike-/työmatkaetu, Training for Warriors -treenit ja aktiivinen työyhteisön virkistystoiminta.

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit meistä, lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi pikaisesti tai viimeistään 14.3. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Lisätietoja tehtävästä ja tiimistä antaa tiiminvetäjä Johanna Aalto (puh. 044-355 5526) arkisin klo 09.00-10.00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot