Asiakasneuvoja
OP Paltamo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

OP Paltamo on pieni, vakavarainen pankki Kainuun emäpitäjässä. Huolehdimme toimintaympäristömme edellytyksistä ja palvelemme omistaja-asiakkaitamme yksilöllisesti, monipuolisesti ja ihmisläheisesti kuuden asiantuntijan voimin.

 
 
Haemme joukkueeseemme ASIAKASNEUVOJAA rahoituksen pariin määräaikaiseen työsuhteeseen 
 
Tehtävästä 
Innostutko uuden oppimisesta tai oletko jo konkari rahoituksen sektorilla? Haemme joukkoomme joko nykyistä tai tulevaa rahoitusalan ammattilaista tarjoamaan monipuolisia rahoituksen palveluita asiakkaillemme. Tehtävä on määräaikainen elokuuhun 2022 asti.
 
Mitä odotamme sinulta 
Tehtävässä tarvitset paineensietokykyä ja valmiutta sekä rohkeutta katsoa kokonaisuutta asiakkaalle parhaasta näkökulmasta. Olet asiantunteva ja sinulla on aktiivinen ote työhön. Meillä ei odoteta ihmeidentekijää, kehityshalua ja vastuuntuntoa kyllä. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus pankkityöstä, asiakaspalvelusta ja palveluratkaisujen myynnistä.  
 
Tarjoamme sinulle 
Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän finanssialalla. Meillä on mukava työskennellä ja teemme yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Talossamme saat mahdollisuuden vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla sekä tarjoamme OP Ryhmän kilpailukykyiset edut. 
 
Lisätiedot ja hakuohjeet 
Kiinnostuitko? Lähetä hakemukseksi ja ansioluettelosi 7.3.2021 mennessä op.careers.fi -sivuston kautta. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta!
Mikäli haluat tietää lisää tehtävästä tai pankistamme, ota reippaasti yhteyttä toimitusjohtajaamme Maarit Korpinen puh. 044 701 2446 tai maarit.korpinen@op.fi
 
Tehtävään valittavalta tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetätetään terveyskysely ja huumausainetestaus.

 


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat 137 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot