(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP Nivala

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Nivalan Osuuspankki toimii Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa n. 10 600 asukkaan vireässä maaseutu-, urheilu- ja kulttuurikaupungissa. Pankkimme on markkinajohtaja paikkakunnalla. Asiakasliiketoiminnan kokonaisvolyymi on 360 miljoonaa euroa ja asiakkaita meillä on yli 10 000. Henkilökuntaa pankissamme on 14.

 

  

Haemme nyt tiimiimme vahvistuksesi Asiakasneuvojaa palvelemaan monipuolisesti asiakkaidemme tarpeita. 

 

Tehtävästä  

Monipuoliset ja vaihtelevat työpäiväsi koostuvat asiakaskohtaamisista niin verkon ja puhelimen välityksellä kuin kasvokkainkin viihtyisässä keskustakonttorissamme. Vastaat pankkimme kassapalveluista ja kun osaamisesi karttuu, muina aikoina työskentelet päivittäispalveluiden parissa ja infossa. Opastat myös asiakkaita digipalveluiden käytössä. Haluamme tarjota finanssialan parasta palvelua, ja kuuntelet herkällä korvalla asiakkaiden tarpeita ja vinkkaat sijoitus-, rahoitus- ja vakuutustarpeista tiimissämme.   

 

Mitä odotamme sinulta   

Arvostamme aiempaa kokemustasi pankkityöstä, mutta se ei ole edellytys tehtävässä menestymiselle. Odotamme sinulta innostusta oppia uutta. Olet tottunut työskentelemään kassalla ja neuvomaan asiakkaita. Digitaidoiltasi olet sujuva, ja uusien järjestelmien opettelu käy sinulta näppärästi. Koulutustaustasi on kaupallinen. Mielellämme kuulemme muusta osaamisestasi hakemuksessasi.  

 

Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta, joiden avulla haluat olla luomassa asiakkaillemme hyvää ja asiantuntevaa palvelukokemusta. Nautit ihmisten parissa työskentelystä ja haluat myös kantaa kortesi kekoon myynnissä. Kykenet myös nopeatempoiseen työskentelyotteeseen, etkä pelästy kiirettä.   

 

Tarjoamme sinulle  

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan mukavassa työporukassa. Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi ja halutessasi laajentamaan omaa osaamistasi, sillä pankissamme on ammatillisesti monia mahdollisuuksia.

 

Sinulla on käytössäsi myös OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut niin pankki- kuin vakuutustuotteissa. Pankillamme on myös käytössä kannustava tulospalkkaus, henkilöstörahasto ja liikuntaedut. 

Nivalan kaupunki tarjoaa laajat ja kattavat mahdollisuudet asumiseen ja harrastamiseen. Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen onkin alueen menestymisen kivijalka, joka näkyy myös pankkimme toiminnassa. Tutustu kauniiseen Nivalaan kaupunkimme nettisivujen videoiden kautta (https://www.nivala.fi/nivalan-kaupungin-esittelyvideot). 

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.   

 

Lisätiedot ja hakuohjeet  

Haluatko tietää lisää meistä ja tehtävästä? Sijoituspäällikkö Oili Satomaa vastaa mielellään kysymyksiisi numerosta 0505703540, parhaiten Oilin tavoittaa 29.12 ja 5.1. klo 14.00-16.00.

Jos taas onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, kerro itsestäsi ja osaamisestasi urasivustomme (op-careers.fi) kautta viimeistään 17.1.2021. Kutsumme jatkoon päässeet hakijat videohaastatteluun. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.