(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2020

Haemme asiakasneuvojaa Digitaalisten palveluiden Customer Success –tiimiin Helsingin Sörnäisiin. Kyseessä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus.

Asiakasneuvojana työskentelet osana kehittyvää ja tiivistä työryhmää ja pääset toimimaan tulevaisuuden koulutustekniikan parissa. Neuvot asiakkaita tuotteidemme käytössä sekä avustat heitä tilauksiin liittyvissä asioissa. Tehtäviisi kuuluu tuotteidemme laskutuksessa avustaminen, mahdollinen esittely sekä muita toimistotyötehtäviä. Tuotat arvokasta dataa asiakasrajapinnassa ja tuot ehdotuksesi rohkeasti esille. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme helppo, luotettava ja laadukas palvelukokonaisuus. Tiimissämme pääset näyttämään osaamisesi sekä kehittämään itseäsi. Työ on kokopäiväinen ja sitä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Odotamme sinulta hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta sekä tahtoa kehittyä työssä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen kirjallista sekä suullista taitoa. Olet työskentelyotteeltasi luova, mutta aikaansaava myös käytännön asioissa. Hallitset sujuvan kirjoittamisen sekä puhumisen ja osaat etsiä asiakkaan ongelman ytimen. Olet myyntihenkinen ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisukyvyt. Työntekijänä olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä. Sinulla on hyvät ICT-perustaidot ja olet nopea oppimaan sekä mukautumaan työn kehittymiseen. Tukenasi on oman esimiehesi lisäksi digitaalisten palveluidemme tiimi, jossa työskentelemme avoimesti ja rennosti.

Tarjoamme sinulle osaavan, motivoituneen ja hyväntuulisen työyhteisön sekä loistavan mahdollisuuden toimia Suomen johtavassa turvallisuuskoulutuksen ja -kehityksen edelläkävijäyrityksessä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 23.12.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelu- ja tukitiimin esimies Joni Bärlund, puh. 050 470 9819, etunimi.sukunimi@kiwa.com.