(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

OP Kuusamo on OP Ryhmään kuuluva itsenäinen osuuspankki. Olemme markkinajohtaja alueellamme ja palvelemme pankkimme n. 15 500 asiakasta 15 henkilön voimin pääkonttorillamme Kuusamon keskustassa ja sivukonttorillamme Käylässä.

 

Haemme nyt osaavaan joukkoomme

 

Asiakasneuvojaa

 

Asiakasneuvojan tehtävässä palvelet asiakkaitamme päivittäispalveluissa. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu kassapalvelussa sekä neuvottelut asiakkaiden kanssa konttorissa, puhelimessa ja digitaalisissa kanavissa. Myyt laaja-alaisesti pankkipalveluja nykyisille ja uusille asiakkaille.

 

Omalla aktiivisella ja ratkaisukeskeisellä asiakaspalvelulla sekä yhteistyöllä pankin muiden ammattilaisten kanssa mahdollistat asiakkaille OP Ryhmän parhaat ratkaisut ja erinomaisen asiakaskokemuksen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet ulospäin suuntautunut, oma-aloitteinen ja innostunut myyntityöstä. Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta finanssialalta tai asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla sekä OP ryhmän kilpailukykyiset edut.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Tarmo Kataja, puh. 040 551 1831, tarmo.kataja@op.fi tai toimitusjohtaja Kari Kivelä, puh. 0400 606 796, kari.a.kivela@op.fi.

Tee hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa op-careers.fi, viimeistään 20.12.2020.