(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

OP Helsinki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki, jolla on 13 toimipistettä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. OP Helsingillä on yli 400 000 asiakasta, joista yritysasiakkaita noin 35 000. OP Helsinki palvelee asiakkaitaan lähes 600 ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu arvoihimme: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

 

Haemme

 

ASIAKASNEUVOJIA

 

määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin työskentelemään pankin monipuolisissa tehtävissä myynnin ja asiakaspalvelutehtävien parissa. Kartoitat asiakkaiden tarpeet ja tarjoat heille sopivat ratkaisut päivittäisiin tarpeisiin. Kohtaat asiakkaita monikanavaisesti kasvokkain, verkon kautta ja puhelimitse. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

 

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta finanssialalta. Me valmennamme sinut finanssialan osaajaksi.

 

Sinulta löytyy näyttöjä tuloksellisesta työskentelystä ja ymmärrystä erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen luomisesta. Olet itsenäinen ja joustava työskentelijä, joka organisoi tehokkaasti omaa tekemistään. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi ja teet töitä osana tiimiä. Sinulla on kykyä sopeutua muuttuvaan ympäristöön ja taitoa innostaa asiakkaita digitaaliseen asiointiin.

 

Odotamme sinulta

 

  • kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä ja kiinnostusta finanssialaa kohtaan
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • myyntihenkisyyttä ja tuloksentekokykyä
  • aktiivista ja ratkaisukeskeistä otetta työhön
  • soveltuvaa kaupallista koulutusta ja halua oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi

 

Miksi OP Helsinkiin?

 

OP Helsingissä tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden päästä luomaan kanssamme finanssialan parasta asiakaskokemusta. Pääset mukaan aktiiviseen ja rentoon yhteisöömme. Meillä johtaminen lähtee siitä, että halutaan onnistua yhdessä tiiminä. Tavoitteet ovat selkeät ja jokainen tekee tärkeää, arvokasta työtä. Panostamme erityisesti osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Meillä on mahdollisuus kehittää osaamistasi laajasti ja tavoitteellisesti – rakennamme kehittymispolkuja ja jatkuvasti avoinna on erilaisia uramahdollisuuksia. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja kannustamme huomioimaan kokonaisvaltaisesti liikkumisen, ravinnon, unen ja palautumisen merkityksen. Hyvästä työstä sinua palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuutemme.

Haluatko tietää lisää meistä? Urasivultamme www.op.fi/web/op-helsinki/rekry löydät lisätietoa ja kerromme, miksi sinun kannattaisi liittyä joukkoomme. Siellä pääset myös kuulemaan työskentelystä OP Helsingissä tulevien työkaveriesi kertomana. Jos olet harkitsemassa muuttoa pääkaupunkiseudulle, autamme myös asumisen ratkaisuissa.

 

Tervetuloa OP Helsinkiin!

 

 

Kiinnostuin, miten toimin?

 

Kerro itsestäsi urasivustomme kautta 30.11.2020 mennessä. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.