(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP Ylä-Savo

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

OP Ylä-Savo on pohjoisen Savon sydämessä sijaitseva täyden palvelun pankki, joka palvelee asiakkaitaan Iisalmen, Lapinlahden, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella. Pankillamme on noin 31 000 asiakasta, joita palvelemme 31 asiantuntijan voimin.

 

Etsimme pankkimme päivittäispalveluiden tiimin vahvistukseksi määräaikaista

 

Asiakasneuvojaa

 

vanhempainvapaan sijaiseksi. Tehtävissä kohtaat asiakkaita Ylä-Savon Osuuspankin konttoreilla ja myös monikanavaisesti ympäri Suomen. Opastat ja autat asiakkaitamme tileihin ja päivittäispalveluihin liittyvissä asioissa. Osaat ratkaista asiakkaan tarpeet laajasti ja tarjoat moderneja tapoja pankkiasioiden hoitamiseen ennakkoluulottomasti. Asiakaspalvelu tuottaa sinulle iloa ja haastavatkaan asiakaskohtaamiset eivät saa hymyäsi hyytymään.

 

Mitä odotamme sinulta

Arvostamme kaupallisen alan tutkintoa ja sinulla on jo kenties kokemusta asiakaspalvelusta pankki tai muulta alalta. Luonteeltasi olet avoin ja utelias uuden oppimiseen, etkä pelkää myyntiä ja toimimista osana myyntiorganisaatiota. Toivon mukaan myöskään liikkuminen Ylä-Savon toimialueella ei ole sinulle esteenä. Pääsääntöisesti työskentelet Ylä-Savon Osuuspankin Kiuruveden konttorilla.

 

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän ja loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi rahoitusalalla. Sinua odottaa huipputiimi ja parhaat työkaverit sekä Osuuspankkiryhmän laajat edut. Tartu rohkeasti haasteeseen!

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antavat asiakkuuspäällikkö Hanna Kauppinen 3.8.2020 klo 10-12 ja 4.8.2020 klo 10-12 puh. 010 258 8727 hanna.l.kauppinen@op.fi sekä myyntijohtaja Ville Pennanen, 6.8.2020 klo 15-16 ja 7.8.2020 klo 14-15. Puh. 045-6797265 tai ville.pennanen@op.fi.

 

Myy meille osaamisesi ja persoonasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 16.8.2020.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.