(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2020

ASIAKASNEUVOJA

 

OP Helsinki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki, jolla on 13 toimipistettä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. OP Helsingillä on yli 400 000 asiakasta, joista yritysasiakkaita noin 35 000. OP Helsinki palvelee asiakkaitaan yli 500 ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu arvoihimme: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

 

OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

 

 

Helsingin Seudun Osuuspankki etsii jatkuvasti pääkaupunkiseudulle määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin asiakasneuvojia työskentelemään pankin monipuolisissa tehtävissä myynnin ja asiakaspalvelutehtävien parissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

 

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, vaan tarvittaessa perehdytämme ja koulutamme sinut tehtäviin. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä.

Toimipisteemme sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua (Helsinki, Espoo ja Vantaa).

 

 

Mitä odotamme sinulta

 

•    kiinnostusta finanssialaa kohtaan

•    innostunutta ja yritteliästä asennetta

•    myyntihenkisyyttä ja tuloksentekokykyä

•    intohimoa asiakastyöhön

•    halua oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen

•    hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

•    sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä vähintään toisen asteen koulutusta

 

 

OP Helsingissä panostamme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden päästä luomaan kanssamme finanssialan parasta asiakaskokemusta. Pääset mukaan aktiiviseen ja rentoon yhteisöömme. Meillä johtaminen lähtee siitä, että halutaan onnistua yhdessä tiiminä.

 

Tavoitteet ovat selkeät ja jokainen tekee tärkeää, arvokasta työtä. Meillä on mahdollisuus kehittää osaamistasi laajasti ja tavoitteellisesti – rakennamme kehittymispolkuja ja jatkuvasti avoinna on erilaisia uramahdollisuuksia. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kutsumme sinut mukaan hyvinvointihaasteeseemme, jossa kannustamme huomioimaan kokonaisvaltaisesti liikkumisen, ravinnon, unen ja palautumisen merkityksen. Hyvästä työstä sinua palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuutemme.

 

Meillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttaa satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvun mahdollisuudet tarjoavassa toimintaympäristössä.

 

Meillä on kiva olla töissä!

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävään lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.