(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

 

Haemme nyt PK-yritysasiakkaiden operaatiot -tiimiin Kuopioon asiakasneuvojia vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

 

ASIAKASNEUVOJA

 

Tässä tehtävässä vastaat

 

Asiakasneuvojana vastaat asiakkaan asian hoitamisesta osana moniosaavaa ja itseohjautuvaa tiimiä annettujen raamien puitteissa. Perustehtävässäsi palvelet Osuuspankkien PK -yritysasiakkaita puhelin- ja verkkoviestikanavissa auttaen tuloksellisella toiminnallasi tiimiäsi saavuttamaan tavoitteensa sekä pääset osallistumaan erilaisiin maksuliikkeen taustatehtäviin. Osaamisesi kehittyessä saat tutustua ja osallistua myös muihin PK-yritysasiakkaan palveluketjujen tehtäviin.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia yhteistyötaitoja, sujuvaa viestintää ja valmiutta työskennellä asiakkaiden kanssa eri kanavissa. Sinulla on rohkeutta keskustella asiakkaiden kanssa haastavistakin asioista ja nautit asiakkaiden auttamisesta. Haluat oppia uutta ja sinulla on kiinnostus ketterään toimintatapaan. Nautit onnistumisista, mutta et pelkää oppimisen edellyttämää epäonnistumista. Voit olla joko kokenut PK-yritysasiakas liiketoiminnan ammattilainen tai aloittamassa uraasi.

 

Odotamme sinulta finanssialan ammatillisten tietojen ja taitojen laajaa tai syvää hallintaa ja ohjeiden ja määräysten soveltamistaitoa, tai vähintäänkin hyviä edellytyksiä ottaa nämä asiat nopeasti haltuun. PK-yritysasiakas -toiminnan tekemisien osaaminen ja hyvä ymmärrys vähittäispankin palveluista kokonaisuudessa, sekä PK-yritysasiakkaiden liiketoiminnan toimintamallien ja prosessin tuntemus ovat sinulle eduksi. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englannin ja/tai ruotsin kielellä. 

 

Mitä saat meiltä

 

Lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä erinomaisen työympäristön!

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Haemme asiakasneuvojia sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin. Määräaikaiset työsuhteet solmitaan 31.8.2021 ja 31.12.2021 asti. Ilmoitathan hakemuksellasi, mistä työsuhteen muodoista olet kiinnostunut.

 

Hae tehtävää 26.7.2020 mennessä OP:n Uramahdollisuudet-sivuston kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Anna Seppäseltä soittamalla 10.7. klo 11-12 p. 0505262822.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.