(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

 

Haemme nyt Maksaminen tilit ja taloudenhallinnan operaatioihin (maksaminen ja tilit taustapalvelut) Vähittäispankin operaatiot ja kyvykkyyksiin Helsinkiin tai Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen (3.8.2020-31.12.2020)

 

ASIAKASNEUVOJAA

 

Tehtävästä 

 

Asiakasneuvojana keskeisimmät työtehtäväsi koostuvat pankkipalveluihin liittyvien erilaisten taustatehtävien sekä selvitysten hoitamisesta osana ketterää tiimiä sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden osalta. Asiantuntemuksesi avulla sujuvoitat tiimin työtä ja kontaktoit asiakkaita puhelimitse tarvittaessa itsekin. Saat aikaan tuloksia ja mielellään ylität tavoitteet. Omaat muutosketteryyden, paineensietokyvyn ja hyvät vuorovaikutustaidot. Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä haastavissa tilanteissa ja olet tottunut rutiineihin.

 

Mitä odotamme sinulta 

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta työskennellä osana ketterää tiimiä sekä sisäisten asiakkaidemme kanssa. Saat aikaan tuloksia ja mielellään ylität tavoitteet. Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä haastavissa tilanteissa ja olet tottunut rutiininomaisiin työtehtäviin. Odotamme sinulta ymmärrystä omasta roolistasi asiakasprosessissa ja kykyä tuottaa vastuualueesi kirjallisia tuotoksia. Tehtävä edellyttää oman vastuualueen tuote- ja järjestelmäosaamista, lainsäädännön ja viranomaismääräysten tuntemista sekä analysointitaitoa. Eduksi katsotaan kokemus maksamisen tausta- tai selvittelytehtävistä sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa.

 

Etsimme hakemukseltasi

  • näyttöä ylivertaisen palvelukokemuksen tuottajana
  • joustavaa, itsenäistä ja oma-aloitteista lähestymistapaa ja periksiantamatonta otetta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja
  • digiajan teknisiä taitoja sekä innostusta digiajan tuomiin mahdollisuuksiin

 

Tarjoamme sinulle

 

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtyneet ketterään toimintatapaan. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä maksamisen ja tilien taustapalvelussa, jossa selvittelemme virheellisiä maksuja ja asiakasveloituksia sekä hoidamme tiettyjä tilien elinkaareen liittyviä tehtäviä.  Lisäksi saat käyttöösi ison talon edut sekä etenemismahdollisuudet.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 26.7.2020 mennessä. Aloitamme kuitenkin hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

 

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Operations Lead Leena Åkerfeldtiin. Leenan tavoitat numerosta 0407342070 tiistaina 7.7.2020 klo 11.00-12.00 ja keskiviikkona 15.7.2020 klo 13.00-14.00. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

  

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.