(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

 

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt Vähittäispankin operaatioihin ja kyvykkyyksiin Asuntorahoituksen ja asumisen operaatioihin useita asiakasneuvojia vakituisiin työsuhteisiin Joensuuhun.


Asiakasneuvojia/Asiakkuusneuvoja, Asuntorahoituksen ja asumisen operaatiot

Vastaat asiakkaan asian hoitamisesta osana moniosaavaa ja itseohjautuvaa tiimiä annettujen raamien puitteissa. Toimintasi tukee tiimiä saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Rahoitusneuvojan roolissa palvelet Osuuspankkien henkilöasiakkaita erilaisissa rahoituksen tausta- ja asiakaspalvelutehtävissä. Osaamisesi mukaan ja kehittyessä osallistut myös muihin Asuntorahoituksen ja asumisen palveluketjujen tehtäviin.

 

Tehtävässä menestymisen eväät

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä valmiutta työskennellä yhteistyössä Osuuspankkien kanssa. Palvelet asiakkaita puhelimitse, joten olet valmis sekä tausta- että asiakaspalvelutehtäviin. Haluat oppia uutta ja sinulla on kiinnostus ketterään toimintatapaan. Nautit onnistumisista, mutta uskallat tehdä myös virheitä ja osaat ottaa niistä opiksi.

 

Edellytämme sinulta

  • Aiempaa osaamista asuntorahoituksesta sekä Asuntorahoitusliiketoiminnan ja -prosessin tuntemista
  • Halua edistää ketterän toimintatavan toteutusta tiimin jäsenenä
  • Hyviä suullisisia ja kirjallisia viestintätaitoja
  • Kykyä toimia tehokkaasti nopeasti vaihtuvassa työympäristössä
  • Digiajan sujuvia teknisiä taitoja

 

Tämän me lupaamme sinulle

 

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat kollegasi sekä esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme modernit työvälineet sekä laajat työsuhde-edut. Ulottuvillasi ovat myös ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää 08.04.2020 mennessä OP:n Uramahdollisuudet-sivuston kautta. Ethän jätä hakemista viime hetkeen, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuajalla.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikko Tuulakselta (puh. 0504052969) keskiviikkona 25.3 klo 13-13:45 ja keskiviikkona 1.4 klo 12-13.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.