(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Helsingin Seudun Osuuspankki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki ja kasvaa vahvasti pääkaupunkiseudun talouskasvun imussa. Haluamme olla johtava ja vetovoimaisin finanssipalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla vuonna 2025. Asiakkaita meillä on lähes 400 000, joista yritysasiakkaita lähes 30 000. Palvelemme asiakkaitamme yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Tervetuloa mukaan!  


 

OP Helsinki hakee määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin  

 


ASIAKASNEUVOJIA 

 


työskentelemään pankin monipuolisissa tehtävissä ammattitaitoisissa tiimeissämme. Selvität rohkeasti asiakkaidemme tarpeet ja löydät juuri heille sopivat ratkaisut. Vastaat sujuvasta ja laadukkaasta asiakaskokemuksesta. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.  

 

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä perehdytämme ja koulutamme sinusta finanssialan ammattilaisen. Taustasi voi olla toiselta toimialalta, mutta sinulla on kuitenkin kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä. Urasi alkuvaiheessa myyt päivittäisasiointiin ja säästämiseen liittyviä ratkaisuja asiakkaillemme. Vähitellen lähdet kehittymään joko rahoituksen tai varallisuudenhoidon asiantuntijatehtäviin. Halutessasi voit kehittyä myös moniosaajaksi.  


Työvuoromme sijoittuvat arkisin klo 8–20 välille. Meillä pääset vaikuttamaan itse työvuoroihisi tiimissä ja hyödynnämme myös liukuvaa työaikaa. Konttorimme sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. 

 


Odotamme sinulta 

 

  • Kiinnostusta finanssialaa kohtaan 
  • Intohimoa asiakastyöhön  
  • Innostunutta ja yritteliästä asennetta 
  • Myyntihenkisyyttä ja tuloksentekokykyä 
  • Halua oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen 
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä vähintään toisen asteen koulutusta 

 


Tarjoamme sinulle 


Finanssiala muuttuu vauhdilla ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tulet työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kasvaa finanssialan asiantuntijaksi.  

 


Miksi OP Helsinkiin 


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttamaan satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn menestyvässä ja nykyaikaisessa pankissa, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja laajentaa osaamistasi.

 

Työssäsi sinua tukevat oman tiimisi lisäksi eri yksiköidemme asiantuntevat kollegat ja tukipalvelut. Työyhteisömme on aktiivinen ja keskusteleva – arvostamme toisiamme ja panostamme työviihtyvyyteen. Hyvästä työstä palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuus sekä OP Ryhmän uramahdollisuudet. Meillä on kiva olla töissä! 

 

Tämä on loistava mahdollisuus ottaa ensiaskeleesi finanssimaailmassa tai syventää aiempaa osaamistasi ja kokemustasi. Liity joukkoomme! 

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet


Jos innostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen OPn urasivuston kautta mahdollisimman pikaisesti. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.