(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Metroauto oy, Toyota Redi

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

ToyotaRedi on uuden ajan myymäläkonsepti.  

Haemme nyt lisävahvistusta joukkoomme

ASIAKASNEUVOJAN

osa-aikaiseen tehtävään kesäkaudelle 2020. 

Tehtävässä voit aloittaa jo heti  ilta- ja viikonlopputöissä. Liikkeemme sijaitsee kauppakeskus Redissä, Kalatasatamassa.

Tärkein tehtäväsi on opastaa ja konsultoida asiakkaita ja auttaa heitä tekemään juuri omiin tarpeisiin sopiva ratkaisu autonhankintaan liittyen. Olet iloinen, viihdyt erilaisissa tilanteissa, avoin ja ystävällinen henkilö. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa autoalan kokemusta, kiinnostus alaan on kuitenkin eduksi ja halu onnistua myös myynnillisesti. Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Englanninkielentaitoa tarvitset asiakasneuvojan työssä päivittäin. 

Liikkeemme on auki ma-pe klo 10-20, la klo 10 -19 ja su klo 12-18, joten sinun tulee voida työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Osa-aikaisuuden tuntien määrä ennen kesäkautta on vähintään 10 viikkotuntia, kesäkaudella 25 - 35 h/vko. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin huhtikuun aikana ja kestää syyskuun alkuun.

Tehtävään annetaan perehdytys ja pääset osaksi MetroAuton yli 300 osaavan työntekijän joukkoa. Työssä tarvitset voimassaolevaa ajokorttia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa MetroAuton henkilöstöpäällikkö Noora Olsson, puh. 010 615 8213 ja Toyota Redin tiimiesimies Ali Kupiainen, puh. 050 3470 963 

Hae heti, viimeistään kuitenkin 23.2.2020. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.