ASIAKASNEUVOJA
Pohjois-Savon Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

OP Pohjois-Savo on OP Ryhmään kuuluva kannattava ja vakavarainen osuuspankki, joka toimii Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa, Nilsiässä, Siilinjärvellä, Juankoskella, Varpaisjärvellä, Leppävirralla ja Suonenjoella. Pankilla on 130 000 asiakasta ja pankkiliiketoimintaa 4,6 miljardia euroa. 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen eteläiselle alueelle (Varkaus, Leppävirta ja Suonenjoki)

ASIAKASNEUVOJAA

Tehtävän vaativuusluokka on 4.1 tai 4.2. Asiakasneuvojan tehtävän ensisijainen työskentelypaikka on Varkauden konttori. Tehtävään kuuluu lisäksi säännöllinen työskentely OP Pohjois-Savon Leppävirran ja Suonenjoen konttoreilla.

Asiakasneuvojan pääasiallisena tehtävänä on monipuolinen asiakaspalvelu sekä tuloksellinen myynti. Asiakasneuvoja kohtaa asiakkaita ajanvarauksella, kassapalveluissa sekä Kuinka voin auttaa -palvelussamme. Kohtaamisissa asiakasneuvoja tunnistaa palveluiden myyntipotentiaalin sekä opastaa ja tukee asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käyttöön.

Olet juuri hakemamme henkilö, mikäli sinulla on:
•    myynnillinen asenne ja haluat kartoittaa asiakkaan tarpeita ja tarjota hänelle sopivia ratkaisuja
•    erinomainen palveluasenne ja kohtaat asiakkaasi ”kyllä järjestyy” -mentaliteetilla
•    oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
•    tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
•    motivaatio henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseen

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti tehtävään valitulta luottotiedot ja yritysyhteydet sekä ennen työsopimuksen voimaanastumista tulee käydä huumausainetestissä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Satu Martikainen puh. 050 571 9549.  

Hae tehtävää viimeistään 23.2.2020 OP:n urasivuston kautta (www.op-careers.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot