(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Kymenlaakson Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Päivämäärä: 6.2.2020

Sijainti: Kouvola, FI

Yritys: OP Ryhmä

Oletko finanssialasta kiinnostunut, iloinen ja innokas tulevaisuuden lupaus? Haemme   

 

ASIAKASNEUVOJAA (Kouvola)
    
Olet tärkeä osa työyhteisöämme ja tulet työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä aula- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heille heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.


Meillä on haussa positiivinen ja tavoitteellinen tulevaisuuden finanssialan ammattilainen, jolla on innostunut asenne finanssialaa kohtaan ja halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.  Sovit joukkoomme, mikäli olet reippaasti työhön tarttuva, rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Janoat uuden oppimista ja otat rohkeasti asioista selvää. Uskallat tarttua haasteisiin ennakkoluulottomasti eikä sormi mene suuhun uuden paikan edessä. Hymy, ennakkoluuloton asenne ja aito auttamisen halu ovat vahvuuksiasi, joilla vahvistat hyvää asiakaskokemustamme niin talon sisällä kuin asiakkaillemmekin. Ajokortti ja mahdollisuus auton käyttöön ovat plussaa.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa asiakaspalvelutehtävissä, mukavan työporukan sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Meillä sinulla on mahdollisuus olla mukana ihmisläheisessä työyhteisössä, jossa tuemme myös työelämän tasapainoa muun elämän kanssa. Kanssamme olet edelläkävijöiden joukossa toimialamme kehityksessä. Tehtävä on määräaikainen. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- ja viestintäjohtaja Susanne Vesala, p. 040 738 6059. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.2.2020 mennessä https://op-careers.fi/ -sivuston kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten ethän jätä hakemustasi viime tippaan.