(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.


Asiakasneuvojia/Asiakkuusneuvoja, Asuntorahoituksen ja asumisen operaatiot, Tampere

Vastaat asiakkaan asian hoitamisesta osana moniosaavaa ja itseohjautuvaa tiimiä annettujen raamien puitteissa. Toimintasi tukee tiimiä saavuttamaan tiimille asetetut tavoitteet. Rahoitusneuvojan roolissa palvelet Osuuspankkien henkilöasiakkaita erilaisissa rahoituksen tausta- ja asiakaspalvelutehtävissä. Osaamisesi mukaan ja kehittyessä osallistut myös muihin Asuntorahoituksen ja asumisen palveluketjujen tehtäviin.

 

Tehtävässä menestymisen eväät

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta työskennellä osana Ketterää tiimiä sekä yhteistyössä Osuuspankkien kanssa. Palvelet asiakkaita tarvittaessa myös puhelimitse. Haluat oppia uutta ja sinulla on kiinnostus ketterään toimintatapaan. Nautit onnistumista, mutta uskallat tehdä myös virheitä ja osaat ottaa niistä opiksi.

 

Edellytämme sinulta

  • Aiempaa osaamista asuntorahoituksesta sekä asuntorahoitus liiketoiminnan ja prosessin tuntemista
  • Halua edistää Ketterän toimintatavan toteutusta tiimin jäsenenä
  • Hyviä suullisisia ja kirjallisia viestintätaitoja
  • Kykyä toimia tehokkaasti nopeasti vaihtuvassa työympäristössä
  • Digiajan sujuvia teknisiä taitoja

 

Tämän me lupaamme sinulle


OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat kollegasi sekä esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme modernit työvälineet sekä laajat työsuhde-edut ja ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.


Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää 16.2.2020 mennessä OP:n Uramahdollisuudet-sivuston kautta. Ethän jätä hakemista viime hetkeen, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Jonne Ihalaiselta jonne.ihalainen@op.fi puh. 050 5392826 torstaina 6.2. klo 15-16 ja maanantaina 10.2. klo 14-15.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.