(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP Pohjola

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Oletko jo finanssialan ansioitunut ammattilainen? Vai oletko alasta kiinnostunut nouseva tähti ja halukas oppimaan lisää?

Etsimme nyt osaavaan joukkueeseemme sinua,

ASIAKASNEUVOJA

Tehtävästä

Vaihtelevat työpäiväsi koostuvat niin asiakaspalvelusta kassalla kuin ajanvarauksella saapuvien asiakkaiden päivittäisasioiden hoitamisesta. Kohtaat asiakkaita myös puhelimen ja muiden etäkanavien välityksellä. Tukikohtasi sijaitsee Kittilässä, mutta työssäkäyntialuetta ovat myös Muonio ja Kolari. Tehtävä on määräaikainen 2/2021 asti.

Sinusta

Kokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksesi, mutta ei ole edellytys tehtävässä menestymiselle. Ennen kaikkea kuvailet itseäsi myynnilliseksi ja asiakaslähtöiseksi työskentelijäksi. Koulutustaustasi on kaupallinen. Hyvästä englannin kielitaidosta on hyötyä kansainvälisiä asiakkaita palvellessa.

Reippaana ja aktiivisena henkilönä nautit oman kalenterisi hallinnoimisesta ja siitä, että saat asioita aikaan. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitojasi niin asiakkaiden kanssa kuin työkavereiden kesken.

Tarjoamme sinulle

Sinua odottavat osaavat työkaverit, jotka auttavat ja sparraavat mielellään. Tiimimme on nuorekas ja dynaaminen, ja työskentelemme yhteistuumin kohti tavoitteita. Työskentelyäsi edesauttavat ajan tasalla olevat työvälineet. Meillä tuetaan oppimista ja osaamisen kehittämistä. Henkilöstötyytyväisyytemme on erittäin hyvällä tasolla. Pääset osaksi menestyvän pankkimme tarinaa, ja saat tietenkin ison ja vakavaraisen työnantajan kattavat henkilöstöedut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Kysymyksiisi vastaa mielellään Anne Seurujärvi, puh. 0406766261. Parhaiten Annen tavoittaa 31.1. klo 13.30-16 tai 3.2. klo 9-12.

Jos taas vakuutimme sinut jo, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille itsestäsi ja miksi olisit oiva valinta viimeistään 9.2.2020.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.