(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

OP on keskellä merkittävää toimialan murrosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme nopeasti ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään.

 

OP Pohjois-Karjalan konttorit sijaitsevat tällä hetkellä Valtimolla, Nurmeksessa, Lieksassa, Juuassa, Kontiolahdella ja Joensuussa sekä 1.5.2020 alkaen myös Kesälahdella.

 

Haemme henkilöasiakkaiden päivittäisten raha-asioiden palveluihin Joensuuhun, Kesälahdelle ja Juuka-Nurmes alueen konttoreihin sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin

 

ASIAKAS- ja ASIAKKUUSNEUVOJIA

 

Autamme asiakkaitamme maksamiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa monikanavaisesti. Aktiivisella myyntityöllä ja ylivertaisella asiakaskokemuksella löydämme heille parhaat ratkaisut.

 

Odotamme sinulta:

•                         Myynnillistä, ennakoivaa ja tavoitteellista työotetta

•                         Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

•                         Digiajan teknisiä taitoja

•                         Englannin kielitaito nähdään eduksi

 

 Tässä tehtävässä menestymisen ratkaisee oikea asenne, paineensietokyky sekä halu oppia uutta!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävistä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä myyntijohtaja Mira Salstelaan, mira.salstela@op.fi tai Tuula Mikkilään, tuula.mikkila@op.fi.

 

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 9.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksellasi, millä paikkakunnalla olet halukas työskentelemään ja oletko kiinnostunut vakituisesta vai määräaikaisesta työsuhteesta sekä kuinka pitkään olisit käytettävissä. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime hetkeen, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.