(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

TURUN SEUDULLA ASIAKASPALVELUSTA/FINANSSIALASTA KIINNOSTUNEET HUOM!

Etsimme parhaillaan Nordealle useita kokoaikaisia ja osa - aikaisia (25 - 32 h) ASIAKASNEUVOJIA Inbound asiakaspalvelukeskukseen. Tehtävänäsi on tuottaa erinomaista asiakaspalvelua ja neuvoa asiakkaita ongelmien ratkaisussa tunnistautumispalveluun liittyen. Tehtävä alkaa 2.3.2020 viikon mittaisella palkallisella koulutuksella ja sopimus tehdään alustavasti kolmeksi kuukaudeksi. Kaiken mennessä hyvin, tehtävässä saattaa olla myös mahdollisuus sopimuksen jatkoon asiakkaan tarpeista riippuen.

Asiakasneuvojana tehtävänäsi on tuottaa loisteliasta asiakaspalvelua ja neuvoa asiakkaita tunnistautumiseen liittyvissä kysymyksissä. Hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia ja pyrit puhelun aikana vastaamaan asiakkaan esittämiin kysymyksiin ja tunnistautumiseen liittyviin ongelmiin. Pyrit omalla tekemiselläsi ja toiminnallasi tuottamaan asiakkaalle tilanteen, jossa hän kokee aidosti saavansa oikeanlaista, juuri hänen ongelmiinsa ratkaisun tuottavaa palvelua.

Asiakasneuvojiltamme odotamme aktiivista otetta työhön, sekä halukkuutta tuottaa loisteliasta asiakaspalvelua. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kaikenlaisiin asiakaskohtaamisiin ja pyrit aina löytämään asiakkaalle parhaan ratkaisun. Kommunikoit selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla, sinulla on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja asiakkaiden pulmien ratkaisua kohtaan ja haluat jokapäiväisten kohtaamisten asiakkaiden kanssa olevan iso osa työnkuvaasi. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelusta, finanssialasta tai puhelinpalvelukeskuksesta.

Tilannetaju, asiakkaan aito kuunteleminen sekä ongelmanratkaisu ovat keskeisiä asioita tehtävän suorittamisessa. Kykenet itsenäiseen työhön, osaat kuunnella ja omaat hyvät kommunikointitaidot puhelimen välityksellä. Et pelkää tiukkojakaan asiakaspalvelutilanteita ja kykenet sisäistämään uudet asiat nopeasti. Tulet työskentelemään suuressa tiimissä, joten kyky työskennellä ryhmässä ja positiivinen asenne ovat erittäin tärkeitä asiakkaamme työyhteisössä. Työntekijöiden hyvä fiilis välittyy myös ulospäin ja sen vuoksi etsimämme henkilöt ovat hyvällä energialla varustettuja henkilöitä, joiden iloinen asenne ja ammattimainen ote työhön välittyy myös asiakkaille!

Kielitaidon osalta vaadimme sujuvaa suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tämän lisäksi työssä pitää osata kommunikoida englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen on ehdoton etu.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme kokopäiväisen & mielenkiintoisen tehtävän suurella finanssialan toimijalla. Saat ympärillesi innostavan tiimin, jonka toiminnassa korostuu hyvä meininki & muiden auttaminen. Saat kattavan koulutuksen työllesi ja rahoitusalan TES:iin pohjautuvan kuukausipalkan.

Työsuhde solmitaan aluksi ManpowerGroup Oy:n kanssa 3kk määräaikaisena sopimuksena. Työpaikan sijainti on Raisiossa hyvien liikenneyhteyksien varrella ja työaika on 7,5 h/pvä ma - pe 07:15 - 22:15 välillä vaihtuvin vuoroin. Myös satunnaisia lauantai vuoroja saattaa tulla.

Kaikkien edelleen esiteltävien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan prosessin edetessä. Aiempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävään valitsemiselle.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään mahdollisimman nopeasti hakulinkin kautta. Suosittelemme jättämään hakemuksen heti, sillä paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Esko Saurio p. 040 647 2205.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.