(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Jämsän Seudun Osuuspankki on toimialueensa johtava pankki. Olemme lähellä asiakasta – pankillamme on uudistettu finanssimyymälä Jämsän keskustassa sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut. Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.  Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme elinvoimaisen Jämsän seudun kehittämiseen.
 

Etsimme työkaveriksemme uutta
 

ASIAKASNEUVOJAA
 

päivittäisasioinnin tiimiimme. Tässä tehtävässä työsi koostuu monipuolisesti erilaisista asiakaspalvelutehtävistä; palvelet asiakkaitamme kassapalveluissa, opastat asiointiin infossa sekä autat heitä laajemmin neuvonnan puolella. Työsi on myynnillinen ja tavoitteellinen, ja kehitystäsi tukee koko parinkymmenen osaajan porukka pankillamme. Osaamisesi karttuessa pääset myös oppimaan uutta ja kehittämään ammattitaitoasi.
 

Odotamme sinulta:

Etsimme positiivisella asenteella, innokkaalla mielellä ja nopealla oppimiskyvyllä varustettua asiakaspalvelijaa. Uskallat lähteä oppimaan uutta, nautit asiakaspalvelusta ja myynnistä. Finanssialan tunteminen on sinulle eduksi, mutta emme edellytä sitä. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi ja jonkin verran myös englanniksi. Parhaat eväät tehtävässä menestymiseen antaa kaupallinen tausta (esim. tradenomi tai merkonomi), mutta myös muilla koulutustaustoilla on mahdollisuus pärjätä kun asenne on oikea.


Tarjoamme sinulle:

Asiakasneuvojan tehtävä on meillä monipuolinen yhdistelmä asiakaspalvelua, myyntiä ja neuvontaa. Työpäivät ovat vaihtelevia ja meillä sinun on mahdollista kehittää omaa osaamistasi finanssialan osaajana. Tarjoamme luonnollisesti myös loistavat OP Ryhmän edut ja mahdollisuudet. Tehtävääsi tukee asiantunteva työyhteisö, jossa arvostetaan työpanostasi, kykyjäsi ja haluasi kehittyä edelleen. Panostamme työhyvinvointiin ja haluamme kehittää toimintaamme yhdessä koko henkilökunnan voimin. Jämsän Seudun Osuuspankki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Keski-Suomessa ja alueena seutu on kasvavaa sekä kehittyvää, jossa pankilla on vahva perusta paikallisena toimijana.


Lisätiedot ja hakuohjeet:

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 19.1.2020 op-careers.fi -sivuston kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten ethän jätä hakemusta viime tippaan, mikäli koet tehtävän kiinnostavaksi. Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakkuusjohtaja Eveliina Nevala  eveliina.nevala@op.fi  tai 0406813634 (soittoajat: ke 8.1. klo 9-10 ja ti 14.1. klo 15-16).

 

Valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetätetään huumausainetesti.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.