(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019
Asiakkaanamme on valtionhallinnon organisaatio ja he hakevat Tampereelle ja Turkuun 3-7 kuukauden pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin useita

ASIAKASNEUVOJIA

Tehtävänäsi on neuvoa ja ohjata asiakkaita puhelimessa. Työskennellessäsi asiakkaamme asiakaspalvelussa pääset työskentelemään energisessä työyhteisössä.

Arvostamme hakijoissa ongelmanratkaisutaitoja, kykyä oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis- ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa sekä kokonaisuuksien hahmottamista.

Kyseessä ei ole myyntityö.

Työt alkavat maaliskuun alkupuolella ja kestävät ainakin toukokuun loppuun asti. On kuitenkin erittäin todennäköistä, että työt jatkuvat ainakin osalla työntekijöistä syyskuun loppuun asti. Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaisia työsuhteita. Kyseessä on vuokratyösuhde valittujen työntekijöiden ja StaffPointin välillä.


Edellytämme sinulta

Aitoa halua ja kiinnostusta työskennellä asiakaspalvelutehtävissä
Aiempaa kokemusta asiakasneuvontatyöstä, eduksi kokemus erityisesti puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta
Hyviä tiedonhaku- ja oppimistaitoja
Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä reipasta asiakaspalveluasennetta
Paineensietokykyä ja joustavuutta haastavissa asiakaskohtaamisissa sekä ruuhkapiikeissä
Hyvää suomen kielen taitoa


Arvostamme

Hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Tehtävään valituista henkilöistä tehdään hakijan suostumuksella suppea henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi

HUOM. Haastattelut tehdään videohaastattelutyökalun avulla eli tarkkailethan sähköpostiasi mahdollisen haastattelukutsun varalta.


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Hämeenkatu 20, 4.krs., 33200 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi