(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASNEUVOJA
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme Vaasan Osuuspankin pääkonttoriin

ASIAKASNEUVOJAA

 

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja päivittäis palveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

 

Sinulla on asiakaslähtöinen, ihmisläheinen ja tavoitehakuinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet myös valmis panostamaan omaan kehittymiseesi tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Olet lisäksi ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Toivomme sinulta sujuvan suomen ja ruotsin kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielitaitoa. Tehtäväsi on määräaikainen.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, tuen oppimiselle ja kehittymismahdollisuudet sekä Vaasan Osuuspankin tarjoamat edut.

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyen, myyntipäällikkö Anna-Riikka Lyyski 050 3281775 tai henkilöstöpäällikkö Maria Östman puh 050 5259856, vastaavat niihin mielellään.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi OP-Uramahdollisuudet –sivuston kautta viimeistään 14.12.2019