(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
LeasePlan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme LeasePlanille asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Vakituisen henkilön lisäksi haemme myös henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen lokakuun 2020 loppuun asti, mutta työt voivat jatkua myös tämän jälkeen. Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan ja työsuhteet solmitaan suoraan LeasePlanin kanssa.

Minkälaista työ olisi asiakasneuvojana?

Työssäsi asiakkaat ovat aina etusijalla. Työpäiväsi koostuvat mm. yritysautoilijoiden auttamisesta päivittäisissä kysymyksissä palveluihin liittyen, uusien autojen tilauksista ja niihin liittyvistä tarjouspyynnöistä sekä muista asiakaspalvelutöistä. Asiakkaisiin olet yhteydessä niin puhelimitse kuin sähköpostilla ja hymysi ei hyydy haastavissakaan tilanteissa. Asiakkaiden lisäksi olet yhteydessä myös yhteistyökumppaneihimme.

Haluamme löytää innostuneet ja laadukkaasti työnsä hoitavat asiakaspalvelijat

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin. Autoalan perusosaaminen tukee päivittäistä työtäsi, mutta vielä tärkeämpää on kiinnostus ja halu oppia työssä. Tavoitteenamme on tarjota aina asiakkaillemme paras mahdollinen kokonaisratkaisu. Osaat yleisimmät IT-sovellukset, omaat numeerista päättelykykyä ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Meille on tärkeää, että motivoidut erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta, jatkuvasta pyrkimyksestä luoda lisäarvoa asiakkaalle sekä oman osaamistason nostamisesta.

Mitä haluamme tarjota uudelle LeasePlanilaiselle?

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän asiakaspalvelun parissa, jossa saat vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä B2B-puolen asiakaspalvelutehtävissä
  • Mahdollisuuden monipuoliseen urakehitykseen joko talon sisällä Suomessa tai ulkomailla
  • Pääset vahvasti mukaan yksikön toiminnan ja prosessien kehittämiseen
  • Mukavat työkaverit sekä rennon ilmapiirin erittäin mielenkiintoisella palvelualalla

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Mikäli ilmoitus jätti sinulle vielä avoinna olevia kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä hakua hoitavaan konsulttiimme Laura Hannilaan p. 043 824 3431 ke 27.11. klo 10-11 tai ma 2.12. klo 15-16. .Jos tehtävä vaikuttaa sinun unelmatyöltäsi, niin jätä hakemus vielä vaikka tänään! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla ja pyrimme etenemään videohaastattelukierrokselle pikaisesti sopivien ehdokkaiden kanssa.