(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP Satakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

OP Satakunta on itsenäinen, OP Ryhmään kuuluva pankki. Toimimme kolmessa konttorissamme Harjavallassa, Huittisissa ja Kokemäellä ja huolehdimme monipuolisesti asiakkaidemme pankkipalveluista.

Satakunnan Osuuspankki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

ASIAKASNEUVOJAA

tarjoamaan pankkimme päivittäispalveluita asiakkaillemme. Roolissasi hoidat ajanvarauksia päivittäispalveluiden osalta ja välillä toimit kassapalveluissa.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on seuraavia vahvuuksia:

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista tekijää, jolla on itseohjautuva tapa työskennellä. Tartut mielelläsi työhön ja loistavan asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle tärkeää. Omaat pelisilmää erilaisten asiakkaiden kohtaamisiin ja sinusta löytyy vahvaa myyntihenkisyyttä. Arvostamme aikaisempaa pankkikokemusta, mutta olemme myös valmiita kouluttamaan sinut pankkialalle.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme määräaikaista tehtävää päivittäispalveluissamme 30.9.2020 asti. Satakunnan Osuuspankilla on kolme konttoria ja pääset työskentelemään kaikissa pankkimme konttoreissa Harjavallassa, Huittisissa ja Kokemäellä. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyiset henkilöstöedut ajan tasalla olevilla työvälineillä. Meillä on myös mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä ammattilaisena. Toivomme työkaveriksemme ennen kaikkea hyvää fiilistä ja tekemisen meininkiä arvostavaa ihmistä, joka tuo oman osaamisensa ja persoonansa peliin asiakaskokemuksemme vahvistamiseksi.

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Pia Stenfors, puh. 044 5605512 tai pia.stenfors@op.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen op-careers.fi –sivuston kautta viimeistään 1.12.2019. Valitulta henkilöltä tarkastetaan alan yleisen käytännön mukaan luottotiedot ja yritysyhteydet.