(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Handelsbanken Finance Abp

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Asiakaspalvelutehtäviin kansainväliseen rahoitusalan yritykseen?

Haemme Handelsbanken Rahoitukselle kolmea kokopäiväistä Asiakasneuvojaa.

Asiakasneuvojana tärkein tehtäväsi on tuottaa erinomaista asiakaspalvelua olemassa oleville asiakkaille puhelimitse ja sähköpostilla Contact Center-ympäristössä. Viihtyisä toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa.

Työnkuvasi on monipuolinen ja selkeä. Saat kattavan perehdytyksen työsuhteesi alussa, jotta sinulla on hyvät lähtökohdat menestyä työssäsi. Asiakasneuvojana työtehtäviisi kuuluu:

  • asiakaspalvelutehtävät
  • reklamaatioiden hoito
  • asiakaspalautteen kerääminen ja kirjaaminen järjestelmään
  • luottopäätösvaltuutukset
  • luottorajan korotukset
  • perintä
  • kortin eduista kertominen asiakkaille

Tärkeimpinä työkaluinasi ovat puhelimen ja sähköpostin lisäksi erilaiset järjestelmät, joten hyvillä tietoteknisillä taidoilla pääset nopeasti työhön kiinni. Työssä palvelet asiakkaita päivittäin suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taitosi luetaan eduksi.

Odotamme sinulta organisointitaitoja, paineensietokykyä sekä hyvää ongelmanratkaisutaitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta puhelinasiakaspalvelusta, soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa työkokemusta esim. rahoitus- tai pankkialalta. Asenne ja aito palo asiakaspalvelutyöhön ratkaisee.

Tässä tehtävässä pääset mukaan osaksi isoa kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota. Työajat sijoittuvat pääasiallisesti arkipäiviin klo 9-17 välille. Handelsbanken Rahoitus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi sekä hyvän työilmapiirin, jossa arvostetaan ja luotetaan työntekijöihin.

Tehtävään valituilta henkilöiltä tarkistamme luottotiedot.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja työllistyt asiakasyritykseen Baronan kautta kokopäiväiseen työsuhteeseen 30.6.2020 saakka. Mikäli työtehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetäthän hakemuksesi pikimmiten järjestelmämme kautta, viimeistään su 17.11.2019 sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla!