(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Auranmaan Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

OP Auranmaan konttorit sijaitsevat Aurassa, Marttilassa, Paattisilla, Pöytyällä ja Tarvasjoella. Palvelemme asiakkaitamme yli 30 osaajan voimin.

Päivittäispalveluidemme tiimi tarvitsee vahvistusta ja haemmekin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

ASIAKASNEUVOJAA

Pääsisit päivittäispalveluidemme etulinjaan pääasiassa Pöytyän konttorillemme tuottamaan ensiluokkaista palvelua kaikille asiakkaillemme.

Tehtävästä:

Työpäiväsi vietät kassapalveluidemme etulinjassa palvellen asiakkaitamme päivittäispalveluihin liittyvissä asioissa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa nostot ja talletukset, laskun maksamiset, korttiasiat sekä neuvonta ja ohjaus. Varmistat loistavan asiakaskokemuksen viemällä asiakkaan tilannetta eteenpäin; joko ratkaisten sen itse tai yhteistyössä asiantuntijan kanssa.

Kassapalveluiden lisäksi hoidat asiakkaiden päivittäispalveluihin painottuvia ajanvarauksia niin konttorissa, puhelimitse kuin verkossakin. Pääset toimimaan myös myynnin tuen tehtävien parissa, eli laatimaan raportteja, lähettämään kortteja jne. Työtä tehdään myös muissa konttoreissa, joten olet valmis liikkumaan.

Mitä haemme:

Olet hyvällä asenteella varustettu lämminhenkinen asiakaspalvelija, joka haluaa tehdä asiakkaidemme arjesta sujuvaa ratkaisemalla heidän tilanteitaan päivittäispalveluissa. Nautit monipuolisesta työstä asiakaspalvelussa ja sinulla on hyvä tilannetaju. Toisinaan työskentelet mielelläsi myös rutiininomaisten tehtävien parissa. Uskallat tarttua myös puhelimeen ja hoitaa ajanvarauksia osallistuessasi myynnin tehtäviin kassapalveluiden aukioloaikojen ulkopuolella. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi merkonomi. Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Mitä tarjoamme? 

Tiiviissä työyhteisössämme jokaisella on tärkeä rooli. Tiimissämme on loistava yhteishenki ja tuemme toisiamme. Arvomme ihmisläheisyys, vastuullisuus sekä yhdessä menestyminen toteutuvat myös arjen työssä. Tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

Tästä eteenpäin:

Tuliko kysyttävää työstä tai tehtävästä? Sinulle kertoo mielellään lisää asiakkuuspäällikkö Sanna Toropainen p.0408419255.

Joukkoomme voit päästä hakemalla tehtävää 31.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!