(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Turun Seudun Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

HAEMME ASIAKASNEUVOJAA PARAISTEN TOIMIPISTEELLE

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä kassa- ja päivittäispalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heille heidän tarpeisiinsa sopivia pankkipalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Meillä on haussa positiivinen ja tavoitteellinen tulevaisuuden finanssialan ammattilainen, jolla on innostunut asenne finanssialaa kohtaan ja halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua. Vaatimuksena on sujuva ruotsin ja suomen kielen taito. Sovit joukkoomme, mikäli olet reippaasti työhön tarttuva, rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Uskallat tarttua haasteisiin ennakkoluulottomasti eikä sormi mene suuhun uuden paikan edessä. Hymy, ennakkoluuloton asenne ja aito auttamisen halu ovat vahvuuksiasi, joilla vahvistat hyvää asiakaskokemustamme niin talon sisällä kuin asiakkaillemmekin. Tehtävä on toteutettavissa myös osa-aikaisena.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Vakkuri, sähköpostitse sari.vakkuri@op.fi tai numerosta 040 961 9635, soittoajat torstaisin 10.10. sekä 17.10. klo 13.00-14.00. Lähetä hakemuksesi viimeistään 20.10.2019 OPn Urasivuston kautta.

Yhdessä hyvä tulee. 

OP Turun Seutu on yksi OP Ryhmän suurimmista Osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Taseemme on 3,2 miljardia euroa. Pankkimme palvelee Turun, Raision, Kaarinan, Naantalin ja Paraisten kaupunkien sekä Liedon, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueella. Pankissamme työskentelee noin 230 finanssialan ammattilaista.