(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
LeasePlan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä? Haluaisitko kasvaa autoalan ammattilaiseksi?

Etsimme nyt LeasePlanille asiakasneuvojaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Työsuhde on aluksi määräaikainen elokuun 2020 loppuun ja työsuhde solmitaan suoraan LeasePlanin kanssa.

Minkälaista työ olisi palveluasiantuntijana?

Työssäsi asiakkaat ovat aina etusijalla. Työpäiväsi koostuvat mm. yritysautoilijoiden auttamisesta päivittäisissä kysymyksissä palveluihin liittyen, uusien autojen tilauksista ja niihin liittyvistä tarjouspyynnöistä sekä muista asiakaspalvelutöistä. Asiakkaisiin olet yhteydessä niin puhelimitse kuin sähköpostilla ja hymysi ei hyydy haastavissakaan tilanteissa. Asiakkaiden lisäksi olet yhteydessä myös yhteistyökumppaneihimme.

Haluamme löytää innostuneet ja laadukkaasti työnsä hoitavat asiakaspalvelijat

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin. Autoalan perusosaaminen tukee päivittäistä työtäsi, mutta vielä tärkeämpää on kiinnostus ja halu oppia työssä. Tavoitteenamme on tarjota aina asiakkaillemme paras mahdollinen kokonaisratkaisu. Osaat yleisimmät IT-sovellukset, omaat numeerista päättelykykyä ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Meille on tärkeää, että motivoidut erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta, jatkuvasta pyrkimyksestä luoda lisäarvoa asiakkaalle sekä oman osaamistason nostamisesta.

Mitä haluamme tarjota uudelle LeasePlanilaiselle?

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän asiakaspalvelun parissa, jossa saat vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä B2B-puolen asiakaspalvelutehtävissä
  • Mahdollisuuden monipuoliseen urakehitykseen joko talon sisällä Suomessa tai ulkomailla
  • Pääset vahvasti mukaan yksikön toiminnan ja prosessien kehittämiseen
  • Mukavat työkaverit sekä rennon ilmapiirin erittäin mielenkiintoisella palvelualalla

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Mikäli ilmoitus jätti sinulle vielä avoinna olevia kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä hakua hoitavaan konsulttiimme Laura Hannilaan p. 043 824 3431.

Jos tehtävä vaikuttaa sinun unelmatyöltäsi, niin jätä hakemus vielä vaikka tänään! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla ja pyrimme etenemään videohaastattelukierrokselle pikaisesti sopivien ehdokkaiden kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti oikean henkilön löydyttyä.