(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP Lounais-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

OP Lounais-Suomi on toimialueensa menestyvä markkinajohtaja. Konttorimme sijaitsevat Paimiossa ja Sauvossa ja palvelemme asiakkaitamme 15 osaajan voimin. Kohtaamme lähes 15000 asiakastamme kasvotusten, puhelimitse ja verkon kautta.

Tiimimme tarvitsee vakituista vahvistusta ja haemmekin

ASIAKASNEUVOJAA

Päivittäispalveluidemme etulinjaan tuottamaan ensiluokkaista palvelua kaikille asiakkaillemme.

Tehtävästä:

Työpäiväsi vietät kassapalveluidemme etulinjassa palvellen asiakkaitamme päivittäispalveluihin liittyvissä asioissa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa nostot ja talletukset, laskun maksamiset, korttiasiat sekä neuvonta ja ohjaus. Varmistat loistavan asiakaskokemuksen viemällä asiakkaan tilannetta eteenpäin; joko ratkaisten sen itse tai yhteistyössä asiantuntijan kanssa. Kassapalveluiden lisäksi olet olennainen osa myyntitiimiämme. Pääset toimimaan myös myynnin tuen tehtävien parissa, eli laatimaan raportteja, lähettämään kortteja jne.

Oikean osaajan tunnusmerkit:

Olet lämminhenkinen asiakaspalvelija, joka haluaa tehdä asiakkaidemme arjesta sujuvaa ratkaisemalla heidän tilanteitaan päivittäispalveluissa. Nautit monipuolisesta työstä kassalla ja sinulla on hyvä tilannetaju. Toisinaan työskentelet mielelläsi myös rutiininomaisten tehtävien parissa. Uskallat tarttua myös puhelimeen osallistuessasi myynnin tehtäviin kassapalveluiden aukioloaikojen ulkopuolella. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi merkonomi. Vaikka kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, arvostamme erityisesti hyvää asennetta ja iloista mieltä tekemisessä.

Mitä tarjoamme?

Panostamme erityisen paljon työntekijäkokemukseemme ja se näkyy tiiviissä yhteishengessämme. Meillä on hyvä boogie ja haluamme sinut mukaan iloiseen porukkaamme. Kannustamme toisiamme onnistumisiin ja osaava työporukkamme tukee jokaisen jäsenemme tekemistä ja menestymistä. Uskallamme heittäytyä tekemään asioita uusilla tavoilla ja haluamme menestyä yhdessä.

Meillä jokainen työntekijä on ennen kaikkea ihminen. Tiiviissä työyhteisössämme jokainen näkyy ja kuuluu, ja jokaisella on tärkeä rooli. Johtamisessa OP:n arvot ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen tehdään todeksi joka päivä.

Haluamme pitää myös huolen työntekijöistämme, joten siksi tarjoamme tekijöillemme tietysti myös OP Ryhmän laajat ja arvostetut henkilökuntaedut. 

Tästä eteenpäin:

Kiinnostuitko? Porukkamme tekemisestä sinulle kertoo mielellään sijoituspäällikkö Susanna Rantakare. Susannan tavoitat parhaiten 6.9. klo 9.30-11 tai 16.9. klo 15.30-17 numerosta 0408205258 (viikolla 37 lisätietoja antaa toimitusjohtaja Leena Nikula, jolle voit soitella 11.9. numeroon 0505264593). 

Joukkoomme voit päästä hakemalla tehtävää 22.09.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Haluamme kuulla, miten sinä teet työtä, millaiset asiat sinua innostavat ja mitä osaat. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!