(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme iloisen joukkomme vahvistukseksi

ASIAKASNEUVOJIA

Oletko kaupan alasta kiinnostunut asiakaspalvelun ammattilainen? Haluatko olla mukana vaikuttamassa konkreettisesti Lidl Suomen asiakastyytyväisyyteen? Mahtavaa, saatat olla uusi asiakasneuvojamme!

Keskitetyssä asiakaspalvelussa autamme asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse sekä sosiaalisen median eri kanavissa. Käsittelemme myös asiakkaiden yhteydenotot verkkokauppaan liittyen. Toimintamme kehittyessä hurjaa vauhtia digitalisoitumisen myötä asiakasneuvojamme ovat keskeisessä roolissa varmistamassa asiakastyytyväisyyttä niin verkossa kuin kivijalkakauppojen asiakkaiden keskuudessa. Teemme tiivistä yhteistyötä myymälöiden ja tukiorganisaatioiden kanssa sekä olemme päivittäin yhteydessä niin kotimaisiin kuin ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin.

Haemme asiakaspalveluumme sekä kokoaikaiseen että osa-aikaiseen työsuhteeseen asiakasneuvojia. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Mankkaalla, jossa meillä on modernit uudet tilat. Toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian.

Odotamme paljon…

 • Tehtävään soveltuvaa työkokemusta – olet jo päässyt näyttämään kyntesi asiakaspalvelutehtävissä
 • Hyviä tietojenkäsittelytaitoja – ilahdumme erityisesti CRM-järjestelmien osaamisesta, sosiaalisen median kanavat ovat sinulle myös tuttuja
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – tiimityöskentely on lähellä sydäntäsi
 • Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista – olet avoin yhteistyölle myös kansainvälisten kollegojen kanssa
 • Ahkeraa ja joustavaa otetta työntekoon – olet valmis käärimään hihasi monenlaisissa työtehtävissä ja -ympäristöissä
 • Halua tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti – ristoreippaus on osa mahtavaa luonnettasi

…tarjoamme enemmän!

 • Mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä yrityksessä – työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on täynnä elämää
 • Mahdollisuuden kehittyä kaupanalan ammattilaiseksi – 70% toimihenkilöistämme on edennyt urallaan
 • Mukavan ja nuorekkaan työilmapiirin ja osaavan tiimin tuen – sinua vastassa ei ole kivireki vaan joukko sukkelia asiantuntijoita
 • Kattavan perehdytyksen tehtävään – käytämme vuosittain 2,5 miljoonaa euroa työntekijöidemme kouluttamiseen
 • Vakaan ja reilun työpaikan – pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä tuoreille vanhemmille vauvapakkauksen
 • Kilpailukykyisen palkan – maksamme sinulle reilun korvauksen tekemästäsi työstä

Tule työkaveriksemme!

Tilaisuutesi on koittanut. Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomake 2.9.2019 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si. Kerro hakemuksessasi, haetko osa-aikaista vai kokoaikaista tehtävää ja koska pystyisit aloittamaan työt. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten suosittelemme tarttumaan tilaisuuteen jo tänään!

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Asiakaspalvelupäällikkömme Ninni Ponkala (puh. 09 2345 6421) vastaa ilomielin kysymyksiisi torstaina 22.8. klo 10–11 ja tiistaina 27.8. klo 10–11.